Wolftü Real Slot Envanter-Karakter Pointer 30.06.20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kod:
SLOT 1 cshell.dll + 6F1848

SLOT 2 cshell.dll + 6F18AC

SLOT 3 cshell.dll + 6F1910

SLOT 4 cshell.dll + 6F1974
Not: Eac a geçtikten sonra bırakmıştım artık kafa yormam demiştim ama yine sıkıldım, bu oyuna hile yapmak bağımlılık oldu bende :) boş zamanlarımı eskiden bu şekilde değerlendirirdim, şimdi yine arada takılalım. Daha kapattıramadık şu oyunu ...
Hangi pointer lazımsa yazın, bir sonraki paylaşımda hepsini atıyım. Bypass yapıp kullanabilen kullansın. (birazdan karakterde atarım)
Kod:
7B25D0
7B2874
7B2B18
7B2DBC
7B3060
7B3304
7B35A8
7B384C
7B3AF0
7B3D94
7B4038
7B42DC
7B4580
7B4824
Bunlarda karakter pointerleri.

Not: Sömestr yamasında fix yedi bunlar kullanmayın, konu kilit lütfen. İsteyen özelden yazsın yenilerini atabilirim.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Aynen birde bunun ile ilgili destek olursan çok sevinirim :)
şu an için sadece cheat engine açıp pointer çıkarabiliyorum, eac bypass yapmak xigncode gibi pek kolay değil malesef, vb. net hile kodlayıp çalıştırmak şu an pek mümkün değil, eac ın çalışma prensiplerini yeni araştırmaya başladım, bu konuda fazla bilgim yok, ama yakında bir yolunu bulabiliriz belki.

Bu arada kimsenin pointere ihtiyacı yok sanırım, düzenli olarak paylaşım yapacaktım ama, kullanabilen olmadıktan sonra paylaşmanında pek anlamı yok, ihtiyacı olan yazsın atarım.

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
şu an için sadece cheat engine açıp pointer çıkarabiliyorum, eac bypass yapmak xigncode gibi pek kolay değil malesef, vb. net hile kodlayıp çalıştırmak şu an pek mümkün değil, eac ın çalışma prensiplerini yeni araştırmaya başladım, bu konuda fazla bilgim yok, ama yakında bir yolunu bulabiliriz belki.

Bu arada kimsenin pointere ihtiyacı yok sanırım, düzenli olarak paylaşım yapacaktım ama, kullanabilen olmadıktan sonra paylaşmanında pek anlamı yok, ihtiyacı olan yazsın atarım.
Paylaşım Yapman Güzel bişey bence yapmalısın. Devamını dileriz yapabilen varsa eğer kullanabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çift slot pointer varmı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bunlar hack değil, hack yapmaya hile kodlayıp çalıştırmak şu an pek mümkün değil, eac ın çalışma prensiplerini yeni araştırmaya başladım, bu konuda fazla bilgim yok, ama yakında bir yolunu bulabiliriz belki.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
çift slot pointer varmı
bu kodlardan hepsini hesaplayabilirsin, ikinci slot tabanca, bıçak vs; tek tek yazmadım hepsini. ben de aynı şekilde sadece bunları bulup diğerlerini hesaplıyorum. bir zorluğu yok, tabi bilen için. bilmeyende azıcık araştırıp öğrenebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu pointerlar ne işe yarıyor bilen açıklayabilirmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bunu nasıl yapıcaz videosunu da çeksen efsane olur

Üye
5 HİZMET YILI
varya yükleyemiyom diye azkalsın abbas yanbanbasan gibi masamı kırıyordum

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bypass ile ilgili bilgisi olan yokmu şu sitede harbi çok sıkıntılı bir durum bypass ı olan her şeyi yapabiliyor en son dayanamayıp sadece bypass satın alıcam kendi hilemi burdan alığım kodlarla yaparım en azından sadee bypassa para vererk az ücret ile hile almış olurum

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gerçekten işime yarayacak kodlar emeğine sağlık kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...