SLOT 1 cshell.dll + 6F1848
SLOT 2 cshell.dll + 6F18AC
SLOT 3 cshell.dll + 6F1910
SLOT 4 cshell.dll + 6F1974
7B25D0
7B2874
7B2B18
7B2DBC
7B3060
7B3304
7B35A8
7B384C
7B3AF0
7B3D94
7B4038
7B42DC
7B4580
7B4824
Aynen birde bunun ile ilgili destek olursan çok sevinirimbypass nasıl olucak
şu an için sadece cheat engine açıp pointer çıkarabiliyorum, eac bypass yapmak xigncode gibi pek kolay değil malesef, vb. net hile kodlayıp çalıştırmak şu an pek mümkün değil, eac ın çalışma prensiplerini yeni araştırmaya başladım, bu konuda fazla bilgim yok, ama yakında bir yolunu bulabiliriz belki.Aynen birde bunun ile ilgili destek olursan çok sevinirim
Paylaşım Yapman Güzel bişey bence yapmalısın. Devamını dileriz yapabilen varsa eğer kullanabilir.şu an için sadece cheat engine açıp pointer çıkarabiliyorum, eac bypass yapmak xigncode gibi pek kolay değil malesef, vb. net hile kodlayıp çalıştırmak şu an pek mümkün değil, eac ın çalışma prensiplerini yeni araştırmaya başladım, bu konuda fazla bilgim yok, ama yakında bir yolunu bulabiliriz belki.
Bu arada kimsenin pointere ihtiyacı yok sanırım, düzenli olarak paylaşım yapacaktım ama, kullanabilen olmadıktan sonra paylaşmanında pek anlamı yok, ihtiyacı olan yazsın atarım.
Ok sağol, o zaman 20-25 tane daha atıyım.Paylaşım Yapman Güzel bişey bence yapmalısın. Devamını dileriz yapabilen varsa eğer kullanabilir.
bu kodlardan hepsini hesaplayabilirsin, ikinci slot tabanca, bıçak vs; tek tek yazmadım hepsini. ben de aynı şekilde sadece bunları bulup diğerlerini hesaplıyorum. bir zorluğu yok, tabi bilen için. bilmeyende azıcık araştırıp öğrenebilir.çift slot pointer varmı
wolftü olduğu için ilgimi çekti sen daha önce kullandın mı ? yoksa ben gibi hile diye girip baktında ne bu diyemi soruyosun ?bu pointerlar ne işe yarıyor bilen açıklayabilirmi ?
Yutube amcaya sor, bir sürü vidyo var onda, bir kaç tanesini izle öğrenirsin, tabi kodlama biliyorsan...bunu nasıl yapıcaz videosunu da çeksen efsane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?