Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum aynı hatayı alan senin gibi birçok kullanıcı var.Bende de var her şeyi yaptım ne hikmetse çalışmıyor hileyi site yetkilileri yapmadığı için soruna çözüm bulamayacaklarını serious sam konusunda yazmışlardı hile cracklenmiş zaten.En az seçkin üye statüsü gerektiren dword lite remake 1.0 çalışıyor seçkin üye olup onu kullanabilirsin.
Dostum aynı hatayı alan senin gibi birçok kullanıcı var.Bende de var her şeyi yaptım ne hikmetse çalışmıyor hileyi site yetkilileri yapmadığı için soruna çözüm bulamayacaklarını serious sam konusunda yazmışlardı hile cracklenmiş zaten.En az seçkin üye statüsü gerektiren dword lite remake 1.0 çalışıyor seçkin üye olup onu kullanabilirsin.
Birçok kişi bu hatayı alıyor çok fazla böyle konu açıldı,bendede bir hata veriyordu "burdan" bakara çözdüm net frameworklar yüklüyse bile onar yap,umarım düzelir.