Çözüldü wolftü Serious Sam Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar daha dün çalışan hile çalışmamaya başladı oyun bekleniyor diyor giriyorum oyuna sonra succes diyip yazı gidiyor oyuna giriyorum oyunu alta atıyor tabi birde dünde öyleydi oyunda hile menüsü gelmiyor insert bassamda gelmiyor windows defender filan kapalı o yüzden boşa sormayın valorantta yok bilgisayarımda kısacası hile çalışmıyor herşeyi düzgün yapıyprum

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar daha dün çalışan hile çalışmamaya başladı oyun bekleniyor diyor giriyorum oyuna sonra succes diyip yazı gidiyor oyuna giriyorum oyunu alta atıyor tabi birde dünde öyleydi oyunda hile menüsü gelmiyor insert bassamda gelmiyor windows defender filan kapalı o yüzden boşa sormayın valorantta yok bilgisayarımda kısacası hile çalışmıyor herşeyi düzgün yapıyprum
Aynı sorunu en başından beri yaşıyorum bir türlü olmuyor.

Son düzenleme:
Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hile büyük ihtimal tespit edilip fixlendi, hileyi oluşturan kişilerin bir güncel atması gerekiyor tabi ilgilenirlerse

Üye
5 HİZMET YILI
Eyer fixslerse kötü olur yaaa o kadar oraşıyoruz sonuçta
Post automatically merged:

Şu an güncel diye biliyorum ama. Ben

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...