Uzman Üye
Aynı sorunu en başından beri yaşıyorum bir türlü olmuyor.Arkadaşlar daha dün çalışan hile çalışmamaya başladı oyun bekleniyor diyor giriyorum oyuna sonra succes diyip yazı gidiyor oyuna giriyorum oyunu alta atıyor tabi birde dünde öyleydi oyunda hile menüsü gelmiyor insert bassamda gelmiyor windows defender filan kapalı o yüzden boşa sormayın valorantta yok bilgisayarımda kısacası hile çalışmıyor herşeyi düzgün yapıyprum
hile büyük ihtimal tespit edilip fixlendi, hileyi oluşturan kişilerin bir güncel atması gerekiyor tabi ilgilenirlerseArkadaşlar daha dün çalışan hile çalışmamaya başladı oyun bekleniyor diyor giriyorum oyuna sonra succes diyip yazı gidiyor oyuna giriyorum oyunu alta atıyor tabi birde dünde öyleydi oyunda hile menüsü gelmiyor insert bassamda gelmiyor windows defender filan kapalı o yüzden boşa sormayın valorantta yok bilgisayarımda kısacası hile çalışmıyor herşeyi düzgün yapıyprum
atmicak çünkü belirtildi fix yiyeceği güncelleme gelirmi gelmezmi bilememhile büyük ihtimal tespit edilip fixlendi, hileyi oluşturan kişilerin bir güncel atması gerekiyor tabi ilgilenirlerse
anlıyorum, bilgilendirme için teşekkürler <3atmicak çünkü belirtildi fix yiyeceği güncelleme gelirmi gelmezmi bilemem
güncelleme gelmeyebilir fixlenceği belirtilmiştiyakındır güncelleme ama hadi hayırlısı
ama talep fazla olursa belki bi ihtimalgüncelleme gelmeyebilir fixlenceği belirtilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?