Çözüldü WOLFTÜ serious sam hack açlmyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hileyi açiyorum 1. loaderde waiting for action diyor herşey güzel ancak 2. loaderde büyük memory yazisi olan cmd ekraninda waiting for game demiyor şunu diyor

start : 6
ERROR : Service error

Çözüm
1589822615897.png

[ERROR: Service Error]

Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır.
  • Faceit Ac (Anti-cheat)
  • Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz.
  • Windows Defender Kapatmalısınız.
Bunlardan biri olabilir.
Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın!
Alternatif Çözüm
  • Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
1589822615897.png

[ERROR: Service Error]

Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır.
  • Faceit Ac (Anti-cheat)
  • Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz.
  • Windows Defender Kapatmalısınız.
Bunlardan biri olabilir.
Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın!
Alternatif Çözüm
  • Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
C:\Users\Mehmet>sc query vgk

SERVICE_NAME: vgk
TYPE : 1 KERNEL_DRIVER
STATE : 4 RUNNING
(STOPPABLE, NOT_PAUSABLE, IGNORES_SHUTDOWN)
WIN32_EXIT_CODE : 0 (0x0)
SERVICE_EXIT_CODE : 0 (0x0)
CHECKPOINT : 0x0
WAIT_HINT : 0x0

knk bu çaliştiği anlamina geliyo galiba orda bir running gorüyorum nasil kapatacağim peki
bunun dişinda da bir güvenlik duvari tarzi herhangi birşey kullanmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
C:\Users\Mehmet>sc query vgk

SERVICE_NAME: vgk
TYPE : 1 KERNEL_DRIVER
STATE : 4 RUNNING
(STOPPABLE, NOT_PAUSABLE, IGNORES_SHUTDOWN)
WIN32_EXIT_CODE : 0 (0x0)
SERVICE_EXIT_CODE : 0 (0x0)
CHECKPOINT : 0x0
WAIT_HINT : 0x0

knk bu çaliştiği anlamina geliyo galiba orda bir running gorüyorum nasil kapatacağim peki
bunun dişinda da bir güvenlik duvari tarzi herhangi birşey kullanmiyorum
evet çalışıyormuş yani sorunu buldun bu güzel bir şey, denetim masasından riot vanguard programını kaldır ben onu yaptığımda düzelmişti sorun

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Anti virüs programlarını devre dışı bırak defenderi kpat. bilgisayarı temzile tekrar dene.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evet çalışıyormuş yani sorunu buldun bu güzel bir şey, denetim masasından riot vanguard programını kaldır ben onu yaptığımda düzelmişti sorun
kaldirdim ama hala devam ediyor sorun bi yeniden başlatayim ancak olmaz gibi hissediyorum başka çozüm onerin var mi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
vanguardi sildim direk knk oyle bi işlem bulunamadi fln dedi hala olmuyor
Post automatically merged:

herhangi güvenlik tarzi çalişan birşeyim yok
dostum hile memorynin olmadığı için çoğu kişide de o sorun var zamanla oturur yerine hileler . tek senlik bi durum yok çoğu kişide de var

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
cmd'ye ''sc query vgk'' komutunu yazdığında ;

''[SC] EnumQueryServicesStatus:OpenService FAILED 1060:

Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok.''

Yazısının olması gerek, bu yazı dışında bir şey geliyorsa valorantı tamamen sil, defender pcyi yeniden başlattığında otomatik olarak etkin olabiliyor onu da kontrol et sık sık, bunun dışında yine hata alıyorsan başka anti cheat sistemleride arkaplanda çalışıyor demektir. Zor ama onları bulman gerekicek..

dostum hile memorynin olmadığı için çoğu kişide de o sorun var zamanla oturur yerine hileler . tek senlik bi durum yok çoğu kişide de var
bu farklı bir hata, pubg lite hilesini denesene büyük ihtimal aynı hatayı alacak. Anti cheat sistemiyle alakalı bir durum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
cmd'ye ''sc query vgk'' komutunu yazdığında ;

''[SC] EnumQueryServicesStatus:OpenService FAILED 1060:

Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok.''

Yazısının olması gerek, bu yazı dışında bir şey geliyorsa valorantı tamamen sil, defender pcyi yeniden başlattığında otomatik olarak etkin olabiliyor onu da kontrol et sık sık, bunun dışında yine hata alıyorsan başka anti cheat sistemleride arkaplanda çalışıyor demektir. Zor ama onları bulman gerekicek..

bu farklı bir hata, pbg lite hilesini denesene büyük ihtimal aynı hatayı alacak. Anti cheat sistemiyle alakalı bir durum.
bilgisayarima dün format atmiştim yüklediğim tek şey valorantti vanguardi kokünden sildim bilgisayardan defender ve güvenlik duvarim kapali mcafee yüklenmişti onu da tamamen sildim reset attim ancak yine de olmuyo :/

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgisayarima dün format atmiştim yüklediğim tek şey valorantti vanguardi kokünden sildim bilgisayardan defender ve güvenlik duvarim kapali mcafee yüklenmişti onu da tamamen sildim reset attim ancak yine de olmuyo :/
O zaman yapılabilecek pek fazla şey kalmadı :/ , hile dosyasını sil tekrar yükle, sitenin verdiği .netframework dosyalarını kur, hileyi yönetici olarak çalıştır.. Bunlar küçük ihtimalli çözümler ama tek bunlar var maalesef.
Yine en köklü çözüm format ama attıktan sonra .netframework dosyalarını kurup ilk hileyi dene başka bir program yüklemeden. Kolay gelsin dostum :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
O zaman yapılabilecek pek fazla şey kalmadı :/ , hile dosyasını sil tekrar yükle, sitenin verdiği .netframework dosyalarını kur, hileyi yönetici olarak çalıştır.. Bunlar küçük ihtimalli çözümler ama tek bunlar var maalesef.
Yine en köklü çözüm format ama attıktan sonra .netframework dosyalarını kurup ilk hileyi dene başka bir program yüklemeden. Kolay gelsin dostum :(
teşekkürler iyi forumlar

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum yönetıcel tarafından aacıklama yapıldı bızım olmadıgı ıcın lgilenilmeyeccegi yönünde ve hıle nadiren şanslı kısılerde acılıyor herkesde aynı sorun var

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aga nasıl o kadar mesaj atcam anlamadım ki yani spam atmak istemem yararlı olmak isterim postlara ama çok zorrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...