Horoz Joe
Uzman Üye
DostumDıt sesi en başta geliyor ise ve menü gelmiyorsa sen de bizdensin aynı hatadan şuan herkes mağdur.
Yarin update gelecek ve kullanılabilir hale gelecek inşallah.
Beklemekten başka çaremiz yok.İnsert tuşu yerine deleteye atasalar daha güzel olur fikrimce
bende oyunu indirecem hile içinDostumHile Çalışsında Yıllar sonra bu oyuna girecem sırf hile için. İsterlerse Enter tuşuna atsınlar
hile sadece belirlenen windows sürümlerinde çalışır onun dışında hiç bir windows sürümünde çalışmazbeyler windows 7'de denediniz mi çalışıyor mu?
Olmayacak.win7 için hile olucakmı ?
Yarın düzeltecez gibi bir açıklama yaptımı yöneticiler dostum.Aynen kanka çözülür ya kolay çözümü zaten dıt sesi gelmese kodlarda sıkıntı vardı şimdi sadece açılma panelinde sıkıntı var.
Çoğu kişiden o şekilde duydum dostum.Bu kadar kişi yapamazken kestirip atmazlar diye düşünüyorumYarın düzeltecez gibi bir açıklama yaptımı yöneticiler dostum.
Hâlâ kullanamıyorum ben de fakat çalışıyor yazıyor sitede#Eq1NoX
Hileye patch gelecek mi? bende dahil çoğu kişi halen hileyi kullanamıyor.
Yazıyor olabilir bu çok normal o sadece bir yazı ve resim. Böyle güzel bir hileyi kullanamamak çok kötü aga. 2018 yılında böyle websiteden yüklemiyorduk hileyi açıyorduk çat diye oyuna giriyorduk. Sistemi değiştirseler erroruydu, dll hatalarıydı hepsinden kurtuluruz.Hâlâ kullanamıyorum ben de fakat çalışıyor yazıyor sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?