Çözüldü wolftü serius sam hilesi hakkında sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yukarıda da belirttiğim gibi bir sorum var sorunuma gelicek olursak bildiğiniz gibi hilede bir envanter seçeneği var ama ben o envanter de nedense dövmeleri vs bulamadım hilenin içeriğinde dövme pençe vs yokmu bilgisi olan yazabilir mi acaba
lütfen spam yapmayın rapor yersiniz

Çözüm
aga benim bildiğim silah ve bıça gibi şeyler var mayın türü şeyler var ama kurt vs hakkında tahmin ettiğim kadarıyla hile yok sadece envanter hackda + olarak 3.slotada silah koyabiliyosun kurtda yok diye biliyorum
Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
aga benim bildiğim silah ve bıça gibi şeyler var mayın türü şeyler var ama kurt vs hakkında tahmin ettiğim kadarıyla hile yok sadece envanter hackda + olarak 3.slotada silah koyabiliyosun kurtda yok diye biliyorum

Çözüm
Çerkes
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
yukarıda da belirttiğim gibi bir sorum var sorunuma gelicek olursak bildiğiniz gibi hilede bir envanter seçeneği var ama ben o envanter de nedense dövmeleri vs bulamadım hilenin içeriğinde dövme pençe vs yokmu bilgisi olan yazabilir mi acaba
lütfen spam yapmayın rapor yersiniz
bende çok aradım koruma duvar koşusu var ama dövme yok malesef

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dövme yok diye biliyorum dostum bende duvarda ve takla özelliklerini kurtda ekleyebiliyorsun pençe vs 3.slot olarak kullanılabiliyor
♥️♥️♥️

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dövme yok ama diğer kurt bakışı takla falan gibi özellikleri bulunuyor. Fakat hile şuan çoğu kişide çalışmıyormuş umarım sizde çalışıyordur çalışıyorsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...