7 Haz 2020 #1 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Defender kapalı anti virüs programımda yok valorant faceıt kaldırdım ztn yıne servıce eror hatasını alıyorum
Defender kapalı anti virüs programımda yok valorant faceıt kaldırdım ztn yıne servıce eror hatasını alıyorum
Çözüm A A ALAMANCISAMET 7 Haz 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
7 Haz 2020 #2 ALAMANCISAMET A Onaylı Üye Katılım 2 May 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Tepki puanı 5 6 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
7 Haz 2020 #3 MypytroN Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim Süper Üye Katılım 5 Tem 2017 Mesajlar 677 Çözümler 4 Tepki puanı 63 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Ayni sorundan bende muzderipim cozumunu bulursa bizde bi yararlanalim Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Haz 2020 #4 Mr360x Süper Üye Katılım 8 Eki 2015 Mesajlar 669 Çözümler 3 Tepki puanı 75 Ödüller 9 Yaş 26 10 HİZMET YILI oyun mu acılmıyor sunucuya mı giremiyorsun biraz daha acarmısın konuyu Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Haz 2020 #5 delilerkiralu D Onaylı Üye Katılım 24 Ara 2018 Mesajlar 108 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 24 7 HİZMET YILI virüs oyun dosyalarının içine yerleşmiştir anti virüste dosyayı sildiğinden olur genelde Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Haz 2020 #6 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI @ioz yazabilirsin özelden yardım edecektir. Oyla 0 Olumsuz oyla
9 Haz 2020 #7 mami58 M Onaylı Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 57 Çözümler 2 Tepki puanı 1 Yaş 28 7 HİZMET YILI Bilader virüs dosyaya girmiştir o dosayaı sil virüslü olanı saten launchere girinçe güncelleme diye o dosyasyı yüklicek bu şekilde sorun ortdaan kalmış olur Oyla 0 Olumsuz oyla
Bilader virüs dosyaya girmiştir o dosayaı sil virüslü olanı saten launchere girinçe güncelleme diye o dosyasyı yüklicek bu şekilde sorun ortdaan kalmış olur