Çözüldü /xstatus Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi çalıştırırken /xstatus hatası alıyorum bir kaç gündür forumları okudum yardımcı olmadı ne deniliyorsa yaptım
çerezleri sildim , güvenlik duvarını kaldırdım , vanguard yok , %temp% ve prefech temizledim , farklı tarayıcı denedim olmadı bilgisayarı rufus ile sıfırlamadım windows 11 kullanıyorum yardımcı olur musunuz ?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (55).png
    Ekran Görüntüsü (55).png
    10.7 KB · Görüntüleme: 63
Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bir sey degisecegini sanmam ancak denemekten zarar gelmez.
Post automatically merged:

düzelmez ise son olarak "Wise Registry Cleaner" ile güvenli - safe mod ile kayit defteri temizligi yapmani, daha sonrasinda komut istemcisi'ni yönetici olarak calistirip sirasiyla "sfc /scannow", "DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth" komutlarini calistirmani öneririm. bazi arkadaslar bu yöntemler ile sorunlarini cozmusler daha onceden.

Kayit defteri temizligi yapmadan once yedek almani öneririm.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Defender yüzünden bu sorunu alıyorsun gibi gözüküyor? tamamen devre disi birakabildigine emin misin?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben kendi loaderimi v22 olarak gormekteyim. loaderi tekrar indirmeyi denedin mi? belirli bir süredir girmiyor isen loader güncellendi. yeniden indirip yonetici olarak calistirmayi dener misin?

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben kendi loaderimi v22 olarak gormekteyim. loaderi tekrar indirmeyi denedin mi? belirli bir süredir girmiyor isen loader güncellendi. yeniden indirip yonetici olarak calistirmayi dener misin?
scriptin altındaki indirme linkinden 5-6 defa indirdim birde sen atar mısın linki onu deneyeyim

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI

düzelmez ise son olarak "Wise Registry Cleaner" ile güvenli - safe mod ile kayit defteri temizligi yapmani, daha sonrasinda komut istemcisi'ni yönetici olarak calistirip sirasiyla "sfc /scannow", "DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth" komutlarini calistirmani öneririm. bazi arkadaslar bu yöntemler ile sorunlarini cozmusler daha onceden.

Son düzenleme:
Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

Teşekkürler işe yaradı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...