28 Ara 2020 #1 UTF16 Seçkin Üye Katılım 17 Haz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 8 Tepki puanı 22 Ödüller 5 5 HİZMET YILI arkdaşlar şöyle bi hata alıyorum Moderatörün son düzenlenenleri: 6 Nis 2022
Çözüm U U ubikwolf 3 Ocak 2021 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
28 Ara 2020 #2 melihJR M Seçkin Üye Katılım 4 Tem 2017 Mesajlar 300 Tepki puanı 16 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI Adminle danış virüs programlarını kapat Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Ara 2020 #3 ikanoz57 I Onaylı Üye Katılım 8 Nis 2018 Mesajlar 84 Çözümler 2 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 24 8 HİZMET YILI virüs programlarını kapatabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Ocak 2021 #4 ubikwolf U Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2020 Mesajlar 302 Çözümler 5 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 26 5 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)