Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır.
Faceit Ac (Anti-cheat)
Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz.
Windows Defender Kapatmalısınız.
Bunlardan biri olabilir.
Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın!
Alternatif Çözüm
Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
Windows 10 1803 - 1909 arası sürümlerde çalışır. 1803 ve 1909 dahildir. Eğer daha yüksek bir sürüme sahip bir windows 10'unuz varsa hile sizde çalışmayacaktır. (Çalıştıra winver yazıp sürümünüzü öğrenebilirsiniz.)
yardımcı olabilcek yetkili varmıdır acaba ? Lütfen bahsettiklerinizin dışında bir çözüm önerebilirseniz çok sevinirim çünkü hepsini denedim o bahsettikleriniz bende bulunmamakta ve ayrıca yeni formatladım.
Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır.
Faceit Ac (Anti-cheat)
Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz.
Windows Defender Kapatmalısınız.
Bunlardan biri olabilir.
Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın!
Alternatif Çözüm
Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
Windows 10 1803 - 1909 arası sürümlerde çalışır. 1803 ve 1909 dahildir. Eğer daha yüksek bir sürüme sahip bir windows 10'unuz varsa hile sizde çalışmayacaktır. (Çalıştıra winver yazıp sürümünüzü öğrenebilirsiniz.)