wolftü Sıkıntı Hack C2 | By Caprice | Team Kill,X-Ray And More... | 22.1.2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
[font='Times New Roman', Times, serif][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]cαρƦιcε $uπαƦ..﹗[/FONT]
[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Hilenin Çalıştığı Sistemler:[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]
calisan-sistemler.png
[/FONT]

VIP Version: $1.99
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Hileden Görüntü + Hilenin Özellikleri:[/FONT]

bJ9a4d.jpg

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Anlatım:[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]1-ExByPass ile NyxLauncher.exe'yi Açın.(ExByPass'ıda koyacaktım rara fakat bende virüslü gösteriyor.Virüs taramasına koyarsam hilemi virüslü görecekler diye düşündüm ve çıkardım.)[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]2-wolftü Hesabınıza Giriş Yapın.[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]3-Xigncode Dolarken Hileyi Yönetici Olarak Çalıştırın.[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]4-Keyif Alın http://memoryhackers.org/images/smilies/smile.png[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]NOT:Hile Sıkıntıdan Yapılmıştır ve Boş Zamanım Olursa Devam Ettiricem http://memoryhackers.org/images/smilies/biggrin.png[/FONT]

[font='Times New Roman', Times, serif][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Download:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

[/FONT]
[/FONT]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: wolftü Sıkıntı Hack C2 | By Caprice | Team Kill,X-Ray And More... | 22.1.2016

adamsın
 be

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: wolftü Sıkıntı Hack C2 | By Caprice | Team Kill,X-Ray And More... | 22.1.2016

bakak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...