Haklısın aga yıl olmuş 2021 grafikleri düzeltmeleri lazım bir kaç buguda oyun tam nefislik olucakEski haline dönse bile grafik açısından çok iyileştirme yapması gerekiyor. Yıl olmuş 2k21 o grafiklerle pek iş yapacağını düşünmüyorum. Yeni silah getiriyorlar silahın sesi önceki silahlarla aynı sadece tasarımı, görünümü değişik açıkçası tatmin etmiyor. Oyunun köklü bir yenilik alması lazım. Bunları zaten yapamazsa birkaç yıla Wolftü diye bir oyun göremezsiniz.
Yıl olmuş 2k21 zaten oyunu oynayan da kalmadı. Wolftü'nün son çırpınışları.Ya insanlar anlamak istemiyor ama wolftü çıktığı ilk günden beri P2W , PARANI SÖK OYUNU KAZAN yapımıydı her zaman yok dirilişmiş yok og dövmesiymiş geç bunları oyunda default karakter var ve sen daha güçlü bir karakteri nakitle satıyorsun pedro gomez'den yiğit demire kadar zatne p2w oyundu sonradan bu p2w gelişti yeni içerikler geldi oyun hep aynıydı temeli ve mantığı aynı kalacak oyunun ilk çıktığıı günü de parayla güçlenme sistemi vardı hala var ben götümü yırtıyordum altınımla harcadığım saatlerimle scout pt geliştiriyordum satın alıp 1 aylık 1 aylık olarak yine de adamın zaitsevle gövdeme vurduğu hasarı ben kafasına sıkarak zor veriyordum full gelişmiş scout ile bunun yanında kurt yetenekleri ve kurtlar da var insanlar fazla saf sanırım yanlış hatırlıyorlar oyunu OYUN HER ZAMAN P2W'di ÖYLE DE KALACAK eskiye döndüğünde ne olacak özel versiyonları bile silseler oyundan yine de o default karakter ve nakitli karakter farkı scout pt vs zaitsev farkı olacak... oyuna 1 milyon saat gömmüş biriyle 200 lira gömmüş biri tamamen aynı kademededir kimse ksuura bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?