Süper Üye
Artık anca öyle oynanır artık hocam, en iyisini yapmışlar btwÖlü vaziyette ama hala oynayanı var geçen internet kafeye gittim yaklaşık 10 kişi toplanmış oda açmış oynuyorlardı
Artık anca öyle oynanır artık hocam, en iyisini yapmışlar btwÖlü vaziyette ama hala oynayanı var geçen internet kafeye gittim yaklaşık 10 kişi toplanmış oda açmış oynuyorlardı
SIMMMSe fosse para fechar, gostaria de jogar pela última vez.
Yeni bir wolftü çıksa ve bu wolftü eski wolftü'ın aynısı olsa şuan köpek gibi oynu oynardım.kapandı daha açmazlar oynanmıyor çünkü dostum fakat eski zamanlar iyidi![]()
Wolftü kendi kendini bitirdi OG_Raunen'in gitmesiyle oyun iyice bitirdi kendini. Raunen varken oyun daha iyiydi.Wolftü saçmaladı ve kendini bitirdi
Eski eskide kaldı kanks yapacak bir şey yokÇok keyifli zamanlar geçirdiğim oyun keşke eski günler geri gelse :S
evet biz de arkadaşlarla toplanıp rastgele oyunlardan odalar açmaya karar verdik bu pazar takıalcazArtık anca öyle oynanır artık hocam, en iyisini yapmışlar btw
Şimdi ne düdüğü olm. Piyano çalıyorsun parayı verirsen.Oynayan varmıdır hala ya en son parayı veren düdügü çalıyordu