- Yasaklandı
-
Banlı Üye
3-4 senedir var diye biliyorumwolftü yeni mi geldi o mod
kodlamayla ilgili hiçbir bilgim yok hocam tr serveri için kodlanamaz mı demek istiyorsun tam anlayamadım yani, sende kodlama bilgisi varsa zaman ayırabilir misin tr serveri içinİstediğin gibi GodMode açmak için Write Memory işleme ihtiyacınız var. Bu kodlamada xigncode3 bypass işlemi birlikte usermode erişebiliyordu. wolftü Türkiye server için en güçlü anticheat olarak bilinen EAC kullanıyor. Bu yüzden EAC korumalı oyunu usermode ile Read Write Memory erişemiyor. Read Write erişme yetkisi kullanmak için kernel sürücüsü gerekiyor. Kernel sürücüsü C++ bilgiye sahip ve imza olmanız gerekmektedir. imza zorla devre dışı seçeneğiyle imzasız kernel driver kurabiliyor ancak EAC korumalı oyunu giriş yapmazsınız. Başka Xigncode3 kullanan WT serverler kolayca kodlayabilirsiniz.
Eski xigncode3 WT hile yapan geliştiriciler bile EAC server imzasız kodlanmaz. İmza için para karşılığı alabilir public paylaşsa hızlı imza detected yiyecek.kodlamayla ilgili hiçbir bilgim yok hocam tr serveri için kodlanamaz mı demek istiyorsun tam anlayamadım yani, sende kodlama bilgisi varsa zaman ayırabilir misin tr serveri için
kanka bana max 3 saatlik lazım olur sonra fixlense bile umrumda olmaz sen biliyorsan yapabilir misin lazım olmasa ısrarcı olmam fakat karar seninEski xigncode3 WT hile yapan geliştiriciler bile EAC server imzasız kodlanmaz. İmza için para karşılığı alabilir public paylaşsa hızlı imza detected yiyecek.
Maalesef wolftü EAC ile ilgili hiç yapmadımkanka bana max 3 saatlik lazım olur sonra fixlense bile umrumda olmaz sen biliyorsan yapabilir misin lazım olmasa ısrarcı olmam fakat karar senin
sağlık olsun forumda tanıdığın kodlama yapan arkadaş varsa buraya etiketleyebilir misin broMaalesef wolftü EAC ile ilgili hiç yapmadım
@#Dragon Hack paralısağlık olsun forumda tanıdığın kodlama yapan arkadaş varsa buraya etiketleyebilir misin bro
Xigncode3 server WT oyunu oynasaydın bari EAC için kimse yok bu forumdaGüncel Konu Yardım Bekliyorum...
sen ne diyon birader neyin kafasını yaşıyon amk adam gibi yorum yap alakasız şey yazmabu harika olurdu, fps'yi artırın! ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?