- Yasaklandı
Banlı Üye
Evet arkadaşlar öncelikle hepinize saygılar selamlar bilenler vardır elbet ama çoğunuzun bilmediği bir konuya değinmek istiyorum wolftü de oyunun en zor modu sonsuzluk modudur youtube da araştırırsanız max rekoru bloodrapper yapmış 90 raund ben ise 85 e kadar gelebildim çünkü 85. raunda geldiğinizde tek atan bahamalar geliyor og kurdu og pençesi og dövmesine bile tek atıyorlar ve hiçbir şekilde öldüremiyorsunuz bu rekoru bir tek şöyle kırabileceğimizi düşündüm godmode(ölümsüzlük) hızlı ateş ve tek atma özellikle hile kullanan varsa bu forumda (4 kişilik oynanıyor mod bu arada) gelin bir saat belirleyelim toplanalım ve bu rekoru kıralım mod 100 de bitiyor diye duydum bunu başaran ilk kişiler neden olmayalım ne dersiniz gelmek isteyen arkadaşlar saydığım özelliklerde olan hile bulup yorumlara yazsın (benim pc win7 olduğu için hile açmıyor) {3 adam gerekli denemek isteyenleri bekliyorum] (Oyun İçi İsmim ITURBOI Baştaki ve Sondaki Harf IĞDIR I Harfi ekleyin)
Not:
Arkadaşlar İsim Ver Ekliyim Yazmayın Eklemiyonuz Sabaha Kadar Beklesem De Yok Yani Oyun İçi İsminizi Yoruma Yazın Sizi F5 ten Ekliyim Sonra Ordan Haberleşip Oyuna Girelim Daha Mantıklı
dc ekleyin yazın: daya12#6559
Not:
Arkadaşlar İsim Ver Ekliyim Yazmayın Eklemiyonuz Sabaha Kadar Beklesem De Yok Yani Oyun İçi İsminizi Yoruma Yazın Sizi F5 ten Ekliyim Sonra Ordan Haberleşip Oyuna Girelim Daha Mantıklı
dc ekleyin yazın: daya12#6559
Son düzenleme: