Wolftü Sonsuzluk Modu Oynamak İçin Yardıma İhtiyacım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hepinize merhaba daha önce hiç oynadınız mı bilmiyorum ama wolfteamde sonsuzluk modu var ve bence oyunun en zor modu 90 raundda oyun bitiyor tam 90 dakika sürüyor ben de askerden yeni geldim benim eski emektar pc var ve windows 7 işletim sistemi var ben de sonsuzluk modunu bitirmek için sadece ölümsüzlük hilesi (godmode) hilesi kodlayacak arkadaş arıyorum var mıdır sadece tek özellik başka bişey istemiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
wolftü'dan ekle beni hartkurt beraber oynayalım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bir Tane Özellik İstiyorum Arkadaşlar (Godmode) Sadece Coder Arkadaşımız Yok Mu ?

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
İstediğin gibi GodMode açmak için Write Memory işleme ihtiyacınız var. Bu kodlamada xigncode3 bypass işlemi birlikte usermode erişebiliyordu. wolftü Türkiye server için en güçlü anticheat olarak bilinen EAC kullanıyor. Bu yüzden EAC korumalı oyunu usermode ile Read Write Memory erişemiyor. Read Write erişme yetkisi kullanmak için kernel sürücüsü gerekiyor. Kernel sürücüsü C++ bilgiye sahip ve imza olmanız gerekmektedir. imza zorla devre dışı seçeneğiyle imzasız kernel driver kurabiliyor ancak EAC korumalı oyunu giriş yapmazsınız. Başka Xigncode3 kullanan WT serverler kolayca kodlayabilirsiniz.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İstediğin gibi GodMode açmak için Write Memory işleme ihtiyacınız var. Bu kodlamada xigncode3 bypass işlemi birlikte usermode erişebiliyordu. wolftü Türkiye server için en güçlü anticheat olarak bilinen EAC kullanıyor. Bu yüzden EAC korumalı oyunu usermode ile Read Write Memory erişemiyor. Read Write erişme yetkisi kullanmak için kernel sürücüsü gerekiyor. Kernel sürücüsü C++ bilgiye sahip ve imza olmanız gerekmektedir. imza zorla devre dışı seçeneğiyle imzasız kernel driver kurabiliyor ancak EAC korumalı oyunu giriş yapmazsınız. Başka Xigncode3 kullanan WT serverler kolayca kodlayabilirsiniz.
kodlamayla ilgili hiçbir bilgim yok hocam tr serveri için kodlanamaz mı demek istiyorsun tam anlayamadım yani, sende kodlama bilgisi varsa zaman ayırabilir misin tr serveri için

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
kodlamayla ilgili hiçbir bilgim yok hocam tr serveri için kodlanamaz mı demek istiyorsun tam anlayamadım yani, sende kodlama bilgisi varsa zaman ayırabilir misin tr serveri için
Eski xigncode3 WT hile yapan geliştiriciler bile EAC server imzasız kodlanmaz. İmza için para karşılığı alabilir public paylaşsa hızlı imza detected yiyecek.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fps ini yükseltmeye çalış

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Eski xigncode3 WT hile yapan geliştiriciler bile EAC server imzasız kodlanmaz. İmza için para karşılığı alabilir public paylaşsa hızlı imza detected yiyecek.
kanka bana max 3 saatlik lazım olur sonra fixlense bile umrumda olmaz sen biliyorsan yapabilir misin lazım olmasa ısrarcı olmam fakat karar senin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Güncel Konu Yardım Bekliyorum...

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu harika olurdu, fps'yi artırın! ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
reis beraber oynuyabiliriz istersen oyuncu adın nedir yazarsan eklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...