Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Elinde Wolftü spooferi olan var mı? Sitedeki galiba çalışmıyor Wolftü'de.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Spoofer çalıştığı oyunlar yazıyor wt yokEac için belirtilmiş, çalışması gerek
Tested Games Yazıyor zaten denenmemiş wolftüde ama çalışır oyunun zaten anti cheatı eacSpoofer çalıştığı oyunlar yazıyor wt yok
Sanmıyorum Her Eac Spooferi Her oyunu kaldıracak diye birşey yok knk (Eac korumalı bir sürü oyun vardır mesela ama içlerinden hepsini kaldıracak diye bir şey yok ) Yanlış anlama biliyorum ki bunu diyorum bilmesem demem yanlış anlamaTested Games Yazıyor zaten denenmemiş wolftüde ama çalışır oyunun zaten anti cheatı eac
Eac yazıyorsa eac a göre kodlanmışdır değil mi kanka mesela valorant anakarta atıyor anakartın serialini değiştiren spooferlar mevcut bunun gibi neye atıyor eac disklere falan atıyor yani eac her farklı oyuna ban stili uygulamıyor hdd ye atıyorsa diğer oyunda da aynı şey geçerliSanmıyorum Her Eac Spooferi Her oyunu kaldıracak diye birşey yok knk (Eac korumalı bir sürü oyun vardır mesela ama içlerinden hepsini kaldıracak diye bir şey yok ) Yanlış anlama biliyorum ki bunu diyorum bilmesem demem yanlış anlama
Valla denemedim lazım olmadı ama sitede Spoffer arıyorsan bu var çalışadabilir arkadaş denesin benceyanlış değilse forumdaki spoofer eac destekli ama c#.rack olduğu için güncel değil yüksek oranla çalışmaya bilir ama denemeye değer diye düşünüyorum