wolftü SU Hack İllegal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
İllegal Kasılmak İsteyenler İçin D3D Menü İllegal Yaptım 

y43yEy.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hile paylaşımlarında güncel video zorunludur.(Konunun açıldığı tarihte çekilmiş olmalı.)
Virüs Taraması olmayan konular silinir kullanıcıya 1 Hafta Ban atılır.
Hile rar dosyasında kesinlikle şifre olmamalıdır. Şifre olduğu için rar a virüs taraması yapılamıyor.(Virüs olsa bile temiz çıkıyor yanıltıcı oluyor.Buda sınırsız Ban sebebidir.
Virüs taramasında url taraması geçersizdir.Doğru olmayan sonuçları yansıtıyor.Kullanıcının konusu silinip 1 hafta ban atılır.
Kazanç getiren link kısaltma sistemlerinin kullanılması yasaktır(Adf linktl vs.).Bunu yapan kullanıcıya sınırsız ban atılır.
Konu içinde hile programının herhangi bir yerinde memoryhackers. Com dışında başka site ismi var ise kullanıcıya sınırsız + Hwid Ban atılır.
Konunuz düzenli anlaşılır olmalıdır ve tamamen alıntı olan konu silinir.
Dosya ve video uploadı size ait olmalıdır.Konu açılış tarihiyle aynı olmalıdır yani.
Hile site ait değilse konu altına alıntıdır yazmalısınız.
Hile konusu açan herkes bu kuralları okumuş sayılır ve hile konusu açan herkes bu kurallardan sorumludur.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
Hile paylaşımlarında güncel video zorunludur.(Konunun açıldığı tarihte çekilmiş olmalı.)
Virüs Taraması olmayan konular silinir kullanıcıya 1 Hafta Ban atılır.
Hile rar dosyasında kesinlikle şifre olmamalıdır. Şifre olduğu için rar a virüs taraması yapılamıyor.(Virüs olsa bile temiz çıkıyor yanıltıcı oluyor.Buda sınırsız Ban sebebidir.
Virüs taramasında url taraması geçersizdir.Doğru olmayan sonuçları yansıtıyor.Kullanıcının konusu silinip 1 hafta ban atılır.
Kazanç getiren link kısaltma sistemlerinin kullanılması yasaktır(Adf linktl vs.).Bunu yapan kullanıcıya sınırsız ban atılır.
Konu içinde hile programının herhangi bir yerinde memoryhackers. Com dışında başka site ismi var ise kullanıcıya sınırsız + Hwid Ban atılır.
Konunuz düzenli anlaşılır olmalıdır ve tamamen alıntı olan konu silinir.
Dosya ve video uploadı size ait olmalıdır.Konu açılış tarihiyle aynı olmalıdır yani.
Hile site ait değilse konu altına alıntıdır yazmalısınız.
Hile konusu açan herkes bu kuralları okumuş sayılır ve hile konusu açan herkes bu kurallardan sorumludur.

Bende 1 Tek Video Eksik Diğer Saydıkların Hepsi Mevcut

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
virüs totalda rarı taratmışsın kardeşim dosyanın içideki exe yi taratmalısın düzenle istersen

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
virüs totalda rarı taratmışsın kardeşim dosyanın içideki exe yi taratmalısın düzenle istersen

bişi sorcam spam dan bam yidimde acaba nerde spam yaptım ben onu anlamadım

TheOrder342' Alıntı:
illegal ne demek ne işe yarar?

pek ne işe yaradığını bende bilmiyorumda 

Sanırım Sürekli Ölerek Cabucak Oyunu Bitirip Seri GP Kasmaya Yarıyor Benim Tahminim

klarkkent7' Alıntı:
nasıl çalışıyor

Insert Tuşu İle Görünüz Görünmez Yaparsın Delete Programı Tamamen Kapatır

Yön Tuşları İle De Aşağı Yukarı Sağa Sola Aktif Edersin 

Yalnız Yukarı Tuşu Çalışmadığı İçin Sadece Aşağı Tuşu Calışıyor Oda Zaten Başa sardığı İçin Sıkıntı Yok

Arrow' Alıntı:

Rar`dan Cıkardım Tek Tek Yükledim Ve Tek Tek Virüs Total Aldım

GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba,

Konunuzda virüs taraması eksik olduğu anlaşılmıştır. Konunuz bu sebepli kapatılmıştır.
Virüstotalsiz paylaşımlar kesinlikle yasaktır. Konunuzu tekrar açmayınız virüs taramanızı bana alttaki şablona uyarak gönderiniz.

Kod:
Konu Linki :
Konu virüs taraması :

Virüs Tarama Siteleri;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...