Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
kardeş sürüm güncelleştirme yapmalısın ekran kartı sürücülerini güncelleştirmen gerek olmassada sürümü kaldrı tekrar kendin manuel kurMeraba biladerler bi sorum olucakta wolftü ı açtığımda tam ekran değilde sağ ve solunda siyah bölümler çıkıyor b
Ekli dosyayı görüntüle 46844
Ekli dosyayı görüntüle 46845
buna bastım daha sonra
Ekli dosyayı görüntüle 46846
Dedim sonra
Ekli dosyayı görüntüle 46847
buna bastım çıkan şeyde şuydu
Ekli dosyayı görüntüle 46850
Burda renk yönetiminden başka hiçbişley yok monitörede bastım lakin tam ekran ölçeklendirmeyi bulamadım
Yardımcı olurmusunuz Acil
kardeş sürüm güncelleştirme yapmalısın ekran kartı sürücülerini güncelleştirmen gerek olmassada sürümü kaldrı tekrar kendin manuel kurMeraba biladerler bi sorum olucakta wolftü ı açtığımda tam ekran değilde sağ ve solunda siyah bölümler çıkıyor b
Ekli dosyayı görüntüle 46844
Ekli dosyayı görüntüle 46845
buna bastım daha sonra
Ekli dosyayı görüntüle 46846
Dedim sonra
Ekli dosyayı görüntüle 46847
buna bastım çıkan şeyde şuydu
Ekli dosyayı görüntüle 46850
Burda renk yönetiminden başka hiçbişley yok monitörede bastım lakin tam ekran ölçeklendirmeyi bulamadım
Yardımcı olurmusunuz Acil
kardeşim senden bi rica istiyeceğim nasıl yapacağımı detaylı bi şekilde söylermisin nolur be e bi yilik yapkardeş sürüm güncelleştirme yapmalısın ekran kartı sürücülerini güncelleştirmen gerek olmassada sürümü kaldrı tekrar kendin manuel kur
ekran kartı guncelleme ıle felan alakası yok sorun farklı bır sorun bende dahıl cogu kısıde oyle onunn tek yontemeı oyun ıcınde ekranına gore görüntü ölçeklendirilmesini ayarlanması gerekıyorkardeş sürüm güncelleştirme yapmalısın ekran kartı sürücülerini güncelleştirmen gerek olmassada sürümü kaldrı tekrar kendin manuel kur
senin dediğinlede alakası yok yaptım yine değişen birşey olmadı çözümmmmmmm=?ekran kartı guncelleme ıle felan alakası yok sorun farklı bır sorun bende dahıl cogu kısıde oyle onunn tek yontemeı oyun ıcınde ekranına gore görüntü ölçeklendirilmesini ayarlanması gerekıyor
kardeşim bende bilgisayarı sıfırlarsam windows 10 gidermiAynı sorunu bende yaşadım. Herşeyi denedim olmadı. En son bir bilgisayarcıdan Recovery cd si alıp pc yi sıfırlama yaptım. Daha sonra internetten bilgisayarın tüm güncelleştirmelerini indirdim şuan sorunsuz düzeldi.
Bilgisayarca baya para istemişti
akrdeş o çözünürlük yok bende o sıkıntı1366-768 yaparsan duzelir reis
Gitmez. Windows 10 recovery cdsi bulman lazım biyerden. Windows 10 u tekrar kuruyor yani bilgisayarı ilk aldığın gündeki haline geri getiriyor.kardeşim bende bilgisayarı sıfırlarsam windows 10 gidermi
ben windows 10 u tekrar kurmuştum kendim yaptım sence tekrar böle kurulum yaparsam düzelirmi dersinGitmez. Windows 10 recovery cdsi bulman lazım biyerden. Windows 10 u tekrar kuruyor yani bilgisayarı ilk aldığın gündeki haline geri getiriyor.
Daha sonra Google a Windows 10 update asistan yaz güncelleştirmelerini indir kur sorunun düzelecek
Hatta sen yine de şu yöntemi dene belki kurtarırsın;
Google dan
Windows 10 update asistan yazıp bütün güncelleştirmeleri yükle o bütün driver güncelleştirme vs hepsini yapacaktır ama bu şansın %50 inşallah olur recovery yapmadan
1024*768 standarttır benim buna alışkınım ama daha yüksek çözünürlüğü de kaldırıyor bilgisayarımçözünürlük kaçta oynuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?