Çözüldü tam ekran sorunu:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Benim bi oyunum var wolftü diye arkadaşlar benim laptop windows 7 iken windows 10 yaptım hiçbir hata fekan olmadı lakin arkadaşlar wolfteamı açtığımda sğından solunda siyah bölme var ve ekran küçülmüş oyunu açtığımda her zaman böle driver ıu güncellememe rağmen hep böyle oluyor güncel herşey güncel bi yardım etseniz be yaaaaaaa :(

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
oyunu hiç bilmiyorum oyun içi ayarlarla bi ilgisi var mıdır acaba :/
aga sıkıntı panel felanda ölçeklendirme diye bişey var onu pencere tam ekran felan olması lazım wolftü özelliklerde var öle bişe ama olmadı

Bu arada windows 10 demo kullanıyorum daha alamdım anahtarı o yüzden olabilirmi demo diye

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Benim bi oyunum var wolftü diye arkadaşlar benim laptop windows 7 iken windows 10 yaptım hiçbir hata fekan olmadı lakin arkadaşlar wolfteamı açtığımda sğından solunda siyah bölme var ve ekran küçülmüş oyunu açtığımda her zaman böle driver ıu güncellememe rağmen hep böyle oluyor güncel herşey güncel bi yardım etseniz be yaaaaaaa :(
ayarlardan çözünürlüğü yükselt yada düşür mesela benim leptop 1366/768 destekliyor 1360/768 yapsam bile sıkıntı çıkartır dene hepsini elbet olur

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
ayarlardan çözünürlüğü yükselt yada düşür mesela benim leptop 1366/768 destekliyor 1360/768 yapsam bile sıkıntı çıkartır dene hepsini elbet olur
aga sıkıntı sadece 1280p-800 var bende o çözünürlük yok işte :(
Post automatically merged:

aga sıkıntı sadece 1280p-800 var bende o çözünürlük yok işte :(
ve düşürdüm olmadı dahada bozuluyo yani

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Driver larını güncellersen sorun düzelecektir özelliklede ekran karı driveri

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Driver larını güncellersen sorun düzelecektir özelliklede ekran karı driveri
ekran kartımı söylüyorum ltfn nasıl günceleyeceğim söylermisin googlda çıkmadıu bide sen denesen

Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (Microsoft Corporation -WDDM 1.1)

ub ekran kartım

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bendede oldu nvdia denetim masasına gel ordan masaüstü boyutunu ve konumu ayarlaya gel ordan tam ekran ı seç ölçeklendirme nasıl yapılacaklardan GPU ' seç ve alttaki kutucuğu tikle oyunlar ile başlayana sorun çözülecektir.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Bendede oldu nvdia denetim masasına gel ordan masaüstü boyutunu ve konumu ayarlaya gel ordan tam ekran ı seç ölçeklendirme nasıl yapılacaklardan GPU ' seç ve alttaki kutucuğu tikle oyunlar ile başlayana sorun çözülecektir.
bandicam 2020-06-23 14-36-31-693.jpg

aga hangisi masaüstü boyutu felan konum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...