Galiba Bilemiyorum denemedim hile yok bende şuan sen dene bakim log verirse fixtirçalışıyomu hala
![]()
tamam log verirse söylerimGaliba Bilemiyorum denemedim hile yok bende şuan sen dene bakim log verirse fixtir
Ok Teşekkürlertamam log verirse söylerim![]()
Yok Aslında Tasarım Çoğu Kişi Kullanıyoda İşte Bende Bulamadım Bundan Yaptımtasarımı cok basıt olmus kendının birazdaha geliştirsen daha iyi bi yerlere gelebilrsin.
işte bence herkezın kulandıgı temayı kulanma kendı teamnı kulankarak yapabilrsin dost tavsiyesiYok Aslında Tasarım Çoğu Kişi Kullanıyoda İşte Bende Bulamadım Bundan Yaptım
işte bence herkezın kulandıgı temayı kulanma kendı teamnı kulankarak yapabilrsin dost tavsiyesi![]()
Ayn de vb.net de olmuyor oTitanic Bi Bana Şu İnsert Kodunu Vermedin Hani Oyunda Açma Kapama
Dost Tavsiyesi
![]()
Lanet Olsun AdamımAyn de vb.net de olmuyor o
bende var ama çalışmıyor artık
dedim gibi wolfü bazı kodlarının fixledi bnde güncelıyom halende güncelyince vereceğim şuanda sınıtsız bi şeklide çalsıyor en yakın zamanda paylaşacagımTitanic Bi Bana Şu İnsert Kodunu Vermedin Hani Oyunda Açma Kapama
Dost Tavsiyesi
![]()
Ok Saol Dostumdedim gibi wolfü bazı kodlarının fixledi bnde güncelıyom halende güncelyince vereceğim şuanda sınıtsız bi şeklide çalsıyor en yakın zamanda paylaşacagım![]()
Rica EderimTEŞEKÜRLER
Seni pis gangsterLanet Olsun Adamım![]()
Rica EderimTeşekkürler Güncel.