CeSSiS' Alıntı:ŞUAN ÇALISIYOMU HİLE ?=
LOG VERİYORMU ?
LOG VERİYORMU ?CeSSiS' Alıntı:ŞUAN ÇALISIYOMU HİLE ?=
LOG VERİYORMU ?
LOG VERİYORMU ?
LOG VERİYORMU ?
TheVeıL' Alıntı:bir ss atarmısınız ?
kingwar732' Alıntı:Arkadaşlar hileyi denedim. Miss gibi çalışıyor. Bende log fln vermiyor. Hiçbir hile de log yemiyorum. Tam sistem taratması yaptım ve NADERIN paylaştığı Xingode çözümü konusundan yararlandm. Log fln vermiyor. Sizde log vermesinin sebebi: bilgisayarınızda virüs doludur. Sistemi bi taratın ant-virüs programıyla. Birde üstüne NADER11NDEU'nun konularina girip Xingcode çözümü konusunu okuyup yapın. O konunun linki bu konuda da geçiyor.
Hayırli Akşamlar...
TheVeıL' Alıntı:yarin akşam yeni sürüm gelir
ben bir küfür görmüyorum seni gidi low ben sana zorla beğenmi diyorum beğenmessen yorumunu kendine sakla senin gibi çocuklarrla ugraşamam lafı fazla uzatma işine bak bana low diyen assembly anlat desem o ne dicek hadi işine bak![]()
İster alın ister alınma laf yerine gitti o yeterDizzy' Alıntı:TheVeıL' Alıntı:yarin akşam yeni sürüm gelir
ben bir küfür görmüyorum seni gidi low ben sana zorla beğenmi diyorum beğenmessen yorumunu kendine sakla senin gibi çocuklarrla ugraşamam lafı fazla uzatma işine bak bana low diyen assembly anlat desem o ne dicek hadi işine bak![]()
Ben Hile Kodlamıyorum Dediğin Kelimeyide Bilmiyorum Low Kelimesini Ben Sana Söylüyorum Özentilik Yapıp Gerimi Çeviriyorsun + çocuklarla diyosun üzerime alınmadım![]()
ErkanUlaş' Alıntı:hile fix yedi![]()