Chronic' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi forumlar diliyorum. Sizlerin merakla beklediği wolftü TR Dword VIP Hack isimli, Kurucu yetkisine sahip yetkililerimizin kodladığı hile hakkında bir açıklama yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ki forumumuz da bulunan Sohbet Paneli ''bütün üyelerimize açık ve üyelerimizin ihtiyaç duyduğu şeyleri sorabildiği bir panel. Forum yetkilileri olarak elimizden geldiğince üyelerimizin sorularına cevap bulmaya, üyelerimize yardım etmeye, kural dışı hareketlere müdahale etmeye çalışıyoruz. Son günlerde sıkça sorulan ve artık yetkililerimizin cevaplamaya bıktığı bir konu var, ''wolftü TR Dword VIP Hack v6.4 ne zaman çıkacak ? '' Arkadaşlar biz sizlere bunun cevabını sürekli olarak verdik, artık buradan kesin bir açıklama yapmak istiyorum ve hepinizin sorusuna doyurabilecek nitelikte bir cevap veriyorum. Şunu unutmayın ki hileyi kodlayan sadece ve sadece Kurucu yetkisine sahip 4 adet yetkilimizdir. Bu yetkililerimizin bu hileden şuan herhangi bir kazancı bulunmamakta ve sizlere Free ( Ücretsiz ) olarak bu hileyi sunmakta. Her insanda olduğu gibi yetkililerimizin de kendine ait bir işi, okulu, hayatı, ailesi, sorumlulukları ve yaşantısı var. Sizler bu hileye herhangi bir ücret ödemediğiniz halde yetkililerimize hesap soruyor ve '' dün çıkacak demiştiniz, ne zaman çıkacak, yeter artık '' gibi kelimeler ve cümleler ile sitem ediyorsunuz. Yetkililerimiz istese bu hileyi yarım yamalak sizlerin ısrarı üzerine paylaşır elbette, ancak daha sonra bu hile saatler içerisinde fix yediğinde, oyundan atmalar başladığında, çalışmadığında sizler bizlerin kalitesine laf ederek bizleri kötüleyeceksiniz. Bizlerde bunun önüne geçmek adına, sizlere hileyi en verimli, kaliteli, çalışır durumda sunmak istiyoruz. Yetkililerimiz bunun için vakit bulabildikçe çabalıyor, didiniyorlar. Sizler tek ricamız, hilenin istenilen performansta çalıştığını test edene kadar yetkililerimize sitem etmeyip sabırla beklemenizdir. Umarım yazıyı okur ve bir nebzede olsa içinizdeki sitem duygusunu dindirirsiniz, iyi forumlar.
Saygılar...
NOT: wolftü Dword v6.4 Sürümü 30.12.2015 Çarşamba Gününe Ertelenmiştir. Çünkü wolftü Yama Sürecinde Şuan !
ErdemmTR' Alıntı:Chronic' Alıntı:Hilemiz bugün çıkacaktır.
Abi BAn Atmayın Ama Kaç Gibi Çıkar ?
Chronic onada ban at hiç sormuyodum dword nerde kaldı diye 1 kere sordum Spam Diye Sınırsız Ban Atıldı ? Kaldır Ozaman Ona Ban Atmıcaksan Benimkini?Chronic' Alıntı:ErdemmTR' Alıntı:Chronic' Alıntı:Hilemiz bugün çıkacaktır.
Bugün diyorsam bugündür. Saatini falan sormayın !
Supsrice' Alıntı:Chronic onada ban at hiç sormuyodum dword nerde kaldı diye 1 kere sordum Spam Diye Sınırsız Ban Atıldı ? Kaldır Ozaman Ona Ban Atmıcaksan Benimkini?Chronic' Alıntı:ErdemmTR' Alıntı:Chronic' Alıntı:Hilemiz bugün çıkacaktır.
Bugün diyorsam bugündür. Saatini falan sormayın !
Nickname: pato
Nader11ndeu' Alıntı:DuygulandımSüper modluk verildi.