6 Mar 2016 #1 sadece S Üye Katılım 20 Ara 2015 Mesajlar 32 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]wolftü TR Dword Vip Hack v6.7.4 HACKDE KARAKTER VE SİLAH HİLESİ SEÇMEDİĞİM HALDE SİLAHI YERE ATIP BAŞKASININ SİLAHLARINI ALAMIYORUM VE MİLLET BENİM HACK OLDUĞUMU HEMEN ANLIYOR. LÜTFEN YARDIM!!![/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]wolftü TR Dword Vip Hack v6.7.4 HACKDE KARAKTER VE SİLAH HİLESİ SEÇMEDİĞİM HALDE SİLAHI YERE ATIP BAŞKASININ SİLAHLARINI ALAMIYORUM VE MİLLET BENİM HACK OLDUĞUMU HEMEN ANLIYOR. LÜTFEN YARDIM!!![/FONT]
6 Mar 2016 #2 İmFine İ Onaylı Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 115 Tepki puanı 18 10 HİZMET YILI hatayı birazdaha açarsan.
6 Mar 2016 Konuyu başlatan #3 sadece S Üye Katılım 20 Ara 2015 Mesajlar 32 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Muhammet Feyz' Alıntı: hatayı birazdaha açarsan. Genişletmek için tıklayın ... ŞÖYLE SÖYLİM KLAN WSLİK HACKLERİ SEÇMEME RAĞMEN ÖLÜNCE SİLAHLARIM YERE DÜŞMÜYOR VEYA SİLAHIMI YERE ATIP BAŞKASININ SİLAHINI ALAMIYORUM.
Muhammet Feyz' Alıntı: hatayı birazdaha açarsan. Genişletmek için tıklayın ... ŞÖYLE SÖYLİM KLAN WSLİK HACKLERİ SEÇMEME RAĞMEN ÖLÜNCE SİLAHLARIM YERE DÜŞMÜYOR VEYA SİLAHIMI YERE ATIP BAŞKASININ SİLAHINI ALAMIYORUM.
8 Ara 2016 #4 KRALhallo K Üye Katılım 3 Ara 2016 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
8 Ara 2016 #5 Kafsinkaf15844 K Üye Katılım 8 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Wolftem Nakit Hack HİLE FİXLENMEDEN KULLAN. Hile kapatılmadan kullan. Hile sorunsuz Çalışıyor. Kullanımı; 1.WolftemNakit.exe yi açın. 2. wolftü'ı açın. hesabınızı açın. 3.WolfteamNakit.exe'yi açtıktan sonra Hangi tuşla başlatılsın ayarlayın. ( Aim bot hangi tuşla başlatılsın onu ayarlıyorsunuz.) 4.Oyunu kapatıp açın. HİLE İÇİN GÜNLERDİR UĞRAŞIYORUM İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR. HİİLE %100 TÜM SİSTEMLERDE ÇALIŞIYOR. LİNK : http://s2.dosya.tc/server3/v6u9r2/Aim_Hack_-_Wall_hack.exe.html Antivürs programını kapatmayı unutmayın. Hilede virüs yoktur. Bazı antivirüs programları bu programı virüs olarak algılıyor.
Wolftem Nakit Hack HİLE FİXLENMEDEN KULLAN. Hile kapatılmadan kullan. Hile sorunsuz Çalışıyor. Kullanımı; 1.WolftemNakit.exe yi açın. 2. wolftü'ı açın. hesabınızı açın. 3.WolfteamNakit.exe'yi açtıktan sonra Hangi tuşla başlatılsın ayarlayın. ( Aim bot hangi tuşla başlatılsın onu ayarlıyorsunuz.) 4.Oyunu kapatıp açın. HİLE İÇİN GÜNLERDİR UĞRAŞIYORUM İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR. HİİLE %100 TÜM SİSTEMLERDE ÇALIŞIYOR. LİNK : http://s2.dosya.tc/server3/v6u9r2/Aim_Hack_-_Wall_hack.exe.html Antivürs programını kapatmayı unutmayın. Hilede virüs yoktur. Bazı antivirüs programları bu programı virüs olarak algılıyor.
10 Ara 2016 #6 ari03 A Üye Katılım 18 Kas 2016 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI kardeş silah yere atılmıyo hack olduğün anlaşıyor yardeom edn
12 Ara 2016 Yasaklandı #7 oneono O Seçkin Üye Katılım 7 Ara 2016 Mesajlar 312 Tepki puanı 6 Yaş 24 9 HİZMET YILI Dword'da Silahı Yere atamazsın Ve Resleyemezsinde