- Yasaklandı
-
Banlı Üye
ALiSariyerTC' Alıntı:Mert Kardeş hIle güncel çalışıyor ama 2 ci oyuna başladıgımda oyundan atıyor ne anladım ben bu hıleden şimdi yapıcaksanız kafanızı yoracaksanız adam akıllı olucaksanız adam akıllı hıle yapacaksınız kimseye vakit kaybetirmiceksiniz anladın beni bak örnek veriyorum Nader11ndeu Paylaştıgı dword serisine bak bi kere kasma donma oyundan atma yok yapacaksanız onu örnek alın nasıl yapıyor bi göz gezdirin öyle vakit kaybı hileler paylaşmayın anladınmı beni.
MertReizYt' Alıntı:ALiSariyerTC' Alıntı:Mert Kardeş hIle güncel çalışıyor ama 2 ci oyuna başladıgımda oyundan atıyor ne anladım ben bu hıleden şimdi yapıcaksanız kafanızı yoracaksanız adam akıllı olucaksanız adam akıllı hıle yapacaksınız kimseye vakit kaybetirmiceksiniz anladın beni bak örnek veriyorum Nader11ndeu Paylaştıgı dword serisine bak bi kere kasma donma oyundan atma yok yapacaksanız onu örnek alın nasıl yapıyor bi göz gezdirin öyle vakit kaybı hileler paylaşmayın anladınmı beni.
Kardes Actıgın Obj Oyun Bitiminde Kaldır Hata Olmaz
MertReizYt' Alıntı:ALiSariyerTC' Alıntı:Mert Kardeş hIle güncel çalışıyor ama 2 ci oyuna başladıgımda oyundan atıyor ne anladım ben bu hıleden şimdi yapıcaksanız kafanızı yoracaksanız adam akıllı olucaksanız adam akıllı hıle yapacaksınız kimseye vakit kaybetirmiceksiniz anladın beni bak örnek veriyorum Nader11ndeu Paylaştıgı dword serisine bak bi kere kasma donma oyundan atma yok yapacaksanız onu örnek alın nasıl yapıyor bi göz gezdirin öyle vakit kaybı hileler paylaşmayın anladınmı beni.
Kardes Actıgın Obj Oyun Bitiminde Kaldır Hata Olmaz
MertReizYt' Alıntı:HİLE GÜNCELLENDİ
Ölümsüzlük Kaldırıldı Atma Problemi Gitmiştir
İzMRLi35™' Alıntı:Abi Simdi Su Sorun Devam Edermi Hala Bende Bir Hata Cıkıyor Devam Cıkıs Butonları Var Devama BASTIGIMDA Hala Gelmeye Devam ediyor hata cıkısa bastıgımda kapanıyor HACK Buna Bir Carr Veya Bu Hilede Oluyomu
SANA 1 SEY DAHA DİYECEM BU YAPTIGIN HİLELERİN HİÇ BİRİ İŞE YARAMIYO BOZUK HİLE YAPIYON NADER11NDE ABİYE BAK YAPTIGI HİLELERİN HİÇ BİRİNDE ATMA wolftü.BİN YAZIYOMU SACMA SAPAN HİLE YAPIYONUZ..!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?