wolftü Ultra GP Farmer v1.0 [05.03.2017] Rütbe Kasma Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
:kullan:
Hileyi Yönetici Olarak Çalıştırınız.
xHunter Dosyasını Siliniz.
Yeni .exe Oluşacaktır. GP Farmer (Kasici).exe'yi Silip Yeni .exe ile Devam Ediniz.
GP Farmer (Kasici).exe'yi Sildiğiniz Zaman, Geri Dönüşüm Kutusundan da Silmeyi Unutmayınız.

Aksi Taktirde Log Verir!

:resim:

9Q4AkO.png
[/URL]​

yEM1BM.jpg
[/URL]​

:video:

yE8kvy.png
[/URL]​

Sürüm: v1.0
Kodlama Dili: VB.net
Bypass: Auto
İnject Tipi: Auto Loader
Log Durum: Hiçbir Türlü Log Vermiyor
YAPIMCI: UltraHackTeam - (Kingwar732)

Çalıştığı Sistemler:

Windows XP 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 7 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 8 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 8.1 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 10 32-64 Bit: Çalışıyor

Çalıştığı Serverler:

Joygame

http://memoryhackers.org/images/smilies/tus.png

AKTİF TUŞU: Home

PASİF TUŞU: End

:not:

LOG HATASI ALIYORSANIZ!

Bu Konuya TIKLAYIN. Konuyu Okuyun, Uygulayın Konudakileri Çözersiniz

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, atıldığı packlardan dolayıdı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Pack atanlar bilirler. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililer forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

:indir:

[memoryhackers.org]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Prohile.net den alinti mi yoksa senin mi hile ?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
DelPhoİ' Alıntı:
***.net den alinti mi yoksa senin mi hile ?

Krdşm Sence??? Şuana Kadar Birşey Cracklayıp Paylaştığımı, Alıntı Yaptığım Hile Gördün mü? Niye Alıntı Yapim. Sen Forumda Çok Gezmiyon Galiba. Beni Bilirler. Kendi Emeğimle Kodlayıp, Kendi Emeğimle Paylaşırım!  ;)

Exelance' Alıntı:

Krdşm C++ Kodlamıyorum. Dword Gibi de Kodlayamıyorum. Yani Çok Biliyosan Git Kendin Yap Derim Ben. Küçük Düşürmeye Hakkın Yok! Onlar Profesyonel Kodluyorlar. Biz Daha İlk Sürümünü Çıkarttık. Galiba VB.net ten Anlamıyorsun? Hile de Bot Eksik ve Tuşla Açılmasının Sebebi OBJ'lu Hileler Olduğundan Dolayıdır. Geliştiriyoruz İşte! Sende İlk Coderliğe Başladığında Buna Felaket Deme Halin Vardı! Özellikle de Tek Başıma Hallediyorum Hackları!!!

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kingwar732' Alıntı:
DelPhoİ' Alıntı:
***.net den alinti mi yoksa senin mi hile ?

Krdşm Sence??? Şuana Kadar Birşey Cracklayıp Paylaştığımı, Alıntı Yaptığım Hile Gördün mü? Niye Alıntı Yapim. Sen Forumda Çok Gezmiyon Galiba. Beni Bilirler. Kendi Emeğimle Kodlayıp, Kendi Emeğimle Paylaşırım!  ;)

Exelance' Alıntı:

Krdşm C++ Kodlamıyorum. Dword Gibi de Kodlayamıyorum. Yani Çok Biliyosan Git Kendin Yap Derim Ben. Küçük Düşürmeye Hakkın Yok! Onlar Profesyonel Kodluyorlar. Biz Daha İlk Sürümünü Çıkarttık. Galiba VB.net ten Anlamıyorsun? Hile de Bot Eksik ve Tuşla Açılmasının Sebebi OBJ'lu Hileler Olduğundan Dolayıdır. Geliştiriyoruz İşte! Sende İlk Coderliğe Başladığında Buna Felaket Deme Halin Vardı! Özellikle de Tek Başıma Hallediyorum Hackları!!!

Kardes serideil ? Bunun kullanani fazla olmaz.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Exelance' Alıntı:
Kardes seri deil ? Bunun kullanani fazla olmaz.

Biliyorum Krdş. Dword GP Farmer Sürümü Fix Yemiş. Bununla Biraz İdare Edebilirler, O Çıkana Kadar. Ben Zaten Biliyorum Seri ve Mükemmel Olmadğını, İdarelik Olur. Belki İlerler deki Sürümlerde Biraz Daha Geliştirebilirim. Bot Fln Ekleyebilirim.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Giderek ÇOK İyi gelişiyorsun yakında real envanter de yaparsın bro :)

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Anlaşıldı Bende gp farmer çıkartcam :)
hello bitches ;) my name uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oyunu kaç dk da bitip 1 rauntta ne kadar gp aldıgınıda konuya eklersen iyi olur

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kingwar yoluna Çıkanlar Elbet Olacak Önemli Olan Yılmamak Bunuda Yapamayanb Var Başarılı +rep
(Hiçbir Şahıs Üzerinden Söylenmemiştir CartCurt Konuşmayın.)

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Belki biliyosundur da eksiklikleri sayayım.

1- Etrafa dönerek vurması her zaman daha iyidir fazla yön alır o yüzden timer çalıştırırken right arrow veya left arrow tuşlarını aktif etsin o zaman daha hızlı ölürler.

2- Hazır bot da ekle bende vardı da sana verirdim ama kodları sildim. Ö.m gelirsen sana çok güzel gelişebileceğim bir vb.net projesi verebilirim.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
WhySperMachina' Alıntı:

1- Etrafa dönerek vurması her zaman daha iyidir fazla yön alır o yüzden timer çalıştırırken right arrow veya left arrow tuşlarını aktif etsin o zaman daha hızlı ölürler.

2- Hazır bot da ekle bende vardı da sana verirdim ama kodları sildim. Ö.m gelirsen sana çok güzel gelişebileceğim bir vb.net projesi verebilirim.

Sağolasın. ÖM Geldim Efendim. 

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
kingwar732' Alıntı:
WhySperMachina' Alıntı:

Sağolasın. ÖM Geldim Efendim. 

Yükleniyo proje %40

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...