Wolftü Üyelik Sistemi Hakkında

Üyelik sistemi kaldırılsın mı(Wolftü lite için)

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Aga şimdi wolftü için(lite hack bu arada) 600+ mesaj atman lazım. 600 Mesajın 600 ü de konuyla alakalı spam olmayan vs... diye kurallar çerçevesinde yürütülüyor 3 uyarı ban alıyorsun günde 20 mesaj atsan 1 ayda anca wolftüye ulaşabiliyorsun(uyarıları da cabası) yani bence bunu yapmasak daha iyi olur diye düşünüyorum...

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
600 degil 300 yorum dostum

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hileler hemen fixlenmesin diye böyle bir durum söz konusu bence mantıklı

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Başta bende karşı duruyordum 300 mesaja fakat emek veren insanların hileyi kullanması gayet mantıklı bir çözüm. Bitki misali yaşamaya gerek yok forumda Emek verenler ile hazır hileye konmak mantıksız gelir zaten.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
300 yorumu yap kullan işine gelirse adamlar parayla satmıyor onun yerine senin biraz çaba göstermeni istiyorlar emek olmadan yemek olmaz !

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
hileler hemen fixlenmesin diye böyle bir durum söz konusu bence mantıklı
en azından burda benim 4 senem var önüne gelen kullanmasın diye yapıyorlarsa bari şu 300 mesaj kotasını kolaylaştırsınlar uyarı almak zorunda kalıyoruz 300 faydalı ve konuyla alakalı mesaj yazmak zor onu diyorum ban yedikten sonra(forum hesabı) bekleme süresi vs... bi ton cart curt bi çözüm bulunsun şuna
Post automatically merged:

Başta bende karşı duruyordum 300 mesaja fakat emek veren insanların hileyi kullanması gayet mantıklı bir çözüm. Bitki misali yaşamaya gerek yok forumda Emek verenler ile hazır hileye konmak mantıksız gelir zaten.
uyarı almak zorunda kalıyoruz harbiden 2 uyarı aldım bile

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
4 Senedir sitemize üyesiniz ve "56" yorumunuz var. Bence sorunu kendinizde arayın. Başkasında değil. Ayrıyeten zorla yaptırmıyoruz yapmak istemiyorsan sağ üstte bir kırmızı tuş var ona basıp çıkıp gidebilirsin.#kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...