Aga şimdi wolftü için(lite hack bu arada) 600+ mesaj atman lazım. 600 Mesajın 600 ü de konuyla alakalı spam olmayan vs... diye kurallar çerçevesinde yürütülüyor 3 uyarı ban alıyorsun günde 20 mesaj atsan 1 ayda anca wolftüye ulaşabiliyorsun(uyarıları da cabası) yani bence bunu yapmasak daha iyi olur diye düşünüyorum...
Aga önceden süper üye yapmışlardı herhalde tepkilerden sonra seçkin üyeye düşürdüler ama yine de şöyle bir şey var vip hack olsa eyvallah ama lite yani gerek yok bence.
Başta bende karşı duruyordum 300 mesaja fakat emek veren insanların hileyi kullanması gayet mantıklı bir çözüm. Bitki misali yaşamaya gerek yok forumda Emek verenler ile hazır hileye konmak mantıksız gelir zaten.
en azından burda benim 4 senem var önüne gelen kullanmasın diye yapıyorlarsa bari şu 300 mesaj kotasını kolaylaştırsınlar uyarı almak zorunda kalıyoruz 300 faydalı ve konuyla alakalı mesaj yazmak zor onu diyorum ban yedikten sonra(forum hesabı) bekleme süresi vs... bi ton cart curt bi çözüm bulunsun şuna
Başta bende karşı duruyordum 300 mesaja fakat emek veren insanların hileyi kullanması gayet mantıklı bir çözüm. Bitki misali yaşamaya gerek yok forumda Emek verenler ile hazır hileye konmak mantıksız gelir zaten.
4 Senedir sitemize üyesiniz ve "56" yorumunuz var. Bence sorunu kendinizde arayın. Başkasında değil. Ayrıyeten zorla yaptırmıyoruz yapmak istemiyorsan sağ üstte bir kırmızı tuş var ona basıp çıkıp gidebilirsin.#kilit