Wolftü uyku modunda uzaktan kurtla res atmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İşin ilginç tarafı, eskiden bu oyunu oynarken neredeyse hiç uyku modu oynamazdım, yeni biraz ilgileniyorum. Bir önceki konuda belirttiğim değişik fantezilerimden birkaçını daha buldum. Uyku modunda normalde kurtken resleme yapılmaz, envanter hilesi kullanıyorsanız resleme yapılmaz wolfkill açıksa. Resleyeceğin arkadaşına belirli bir mesafede yakın olman gerekir. Videoda göreceğiniz üzere kurt modunda olsanız da uzayda olsanız da arkadaşınızı resleyebilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
eskiden hile görünce şaşırırdık şimdiyse tam tersi :/

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
hocam iyiye benziyor hile o değilde eski wolfteamdan eser kalmadı be eskiden görünce şaşırırdık şimdi şaşırmıyoruz geçen gireyim dedim 2 tane hile denk geldi

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
eskileri özledim ya herkez normal di küfür yoktu şimdi adamlar allah sövüyor

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
wolftü eski haline dönse, para yatırıp elverici sl bile alırım. Eskiden en gözde silahtı. Ah eski wölftü...

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ahh gençlik günleri gözüm de canlandırdın

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Şu oyun keşke eski zamanına dönse ya vallahi motorumu satar yinede nakit basardım

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
özledim la wolfteami
İlerleyen Zamanlarda Baya Param Olursa wolftü Yapmak Gibi Bir Hayalim Var Dİrilişlerin Olmadığı Og Dövmesi Vb Eşyaların Olmadı Prime wolftü Zamanlarında Kullanılar Silahların Olduğu Bir wolftü. Var Bi Hayalimiz

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Gerçekten çok kaliteli bir oyundu fakat hilelerin önüne geçilmemesi ve oyunun pay to win yani parası olanın yükseldiği wolfteami kendi kendine yedi bitirdiler keşke eski günlere donseydik fakat olmuyor

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Wolftimi çok genç yaşta oynardık o saf gençliğimizle karşıya hileler çok nadir gelirdi artık sarmıyor eskisi gibi ama cidden zamanın da ne oynardık aga be.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
oyun iyi hoştu da p2w in çok fazla olmadığı dönemi özledik be hocam hile görünce şaşırırdım nasıl yapmış bunu diye

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
hocam iyiye benziyor hile o değilde eski wolfteamdan eser kalmadı be eskiden görünce şaşırırdık şimdi şaşırmıyoruz geçen gireyim dedim 2 tane hile denk geldi
öyle, şimdi bu oyunu ya hileye karşı hile ile oynayacaksın ya da hiç oynamayacaksın. zaten hile olmasa da og dövmesi og karakterlerine karşı hiç şansın yok, yerinden kımıldatmazlar seni. geçen yıllarda yetkililere defalarca talep açmıştım bu konularda dikkate almadı, para gözler. biz de hakedenleree hakettiğini verelim.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Private Server kurup eski wolftü ı millete oynatmak gerek aslında ama joygame buna izin verir mi tabi :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hey gidi Günler hey be Mazileri hatirlar olduk ne gunlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...