wolftü win 7 hile çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
eskiden wolftim de win 7 de sorunsuz çalışırdı yani site adminleri site yetkilileri veyahut hileyi yapan kişiler sizden ricam win 7 kullananlara özel bir hile çıkartma veya bu hileyi de bakım yaparken win 7 ye ekler misiniz size yalvarırım yani bize de win 7 cilere de bir hile olması lazım win 10 yapamadım bir türlü benim gibi kardeşlerimn de vardır sayfa da bize bir çözüm win 7 ye

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
windows 10 windows 7 den daha iyi fakat sistemin iyi ise

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Microsoft windows7 ile ilgili ilişiğini tamamen kesti.Artık Windows7 ile ilgili hiçbir şey için medet umma

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Windows 10 geçmelisin artık birçok hile ve program windows 10 da kullanılıyor.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Windows 7 ye yapmicayaklarını söylemişlerdi brom

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
malesef win7 hile üretmicekler çünkü artık herşey win10 istiyor oyunlarda dahil buna

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
eskiden wolftim de win 7 de sorunsuz çalışırdı yani site adminleri site yetkilileri veyahut hileyi yapan kişiler sizden ricam win 7 kullananlara özel bir hile çıkartma veya bu hileyi de bakım yaparken win 7 ye ekler misiniz size yalvarırım yani bize de win 7 cilere de bir hile olması lazım win 10 yapamadım bir türlü benim gibi kardeşlerimn de vardır sayfa da bize bir çözüm win 7 ye
bu söylediğin EAC için imkansız bro

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Herkes yeni OS'a yani Windows 10'a geçti. Ben bile windows 7 kullanmıyorum tam 6 senedir kullanırım. Niye? sistemim 10 senelik zamanına göre orta seviye bir bilgisayardı. Pentium e6600 2 çekirdek işlemci windows 7'de daha iyi çalışıyor falan diyordum ama, windows 10 daha hızlı çalışıyor. Güncel sürümü kurduğunuz zaman bunu anlayabilirsiniz. Tek sorunu eski HD 5500 series ekran kartlarında stabil bir oyun performansı vermiyor. Örneğin eski oyunlarda cs 1.6 gibi wolftü gibi oyunlarda windows 10'da iyi performans alamıyorum. Niye çünkü ekran kartı eski destek yok. Neyse windows 10'a geçmek şart oldu. Nasıl eskiden windows xp'den herkes zorunlu windows 7'ye geçtiyse sizde windows 10'a yavaştan geçmeye başlayın.

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Herkes yeni OS'a yani Windows 10'a geçti. Ben bile windows 7 kullanmıyorum tam 6 senedir kullanırım. Niye? sistemim 10 senelik zamanına göre orta seviye bir bilgisayardı. Pentium e6600 2 çekirdek işlemci windows 7'de daha iyi çalışıyor falan diyordum ama, windows 10 daha hızlı çalışıyor. Güncel sürümü kurduğunuz zaman bunu anlayabilirsiniz. Tek sorunu eski HD 5500 series ekran kartlarında stabil bir oyun performansı vermiyor. Örneğin eski oyunlarda cs 1.6 gibi wolftü gibi oyunlarda windows 10'da iyi performans alamıyorum. Niye çünkü ekran kartı eski destek yok. Neyse windows 10'a geçmek şart oldu. Nasıl eskiden windows xp'den herkes zorunlu windows 7'ye geçtiyse sizde windows 10'a yavaştan geçmeye başlayın.
kanka dediğin olay sadece AMD ekran kartlarında mevcut Nvidia'da öyle birşey olmuyor genelde

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
windows 10 a geç kafan rahat karışık gözüküyor ama windows 7 ye göre çok artıları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...