Üye
neden bı bılgın varmı getırmemelerınınWindows 7 için hile getirmeyeceklerini söylediler
sadece 10 ıcın yapmıslar knka 8 kaldımı hala ya gıt cevır 10 yap knka wın 10 gıbısı war mıWin 8.1 proda oluyomu?
bu söylediğin EAC için imkansız broeskiden wolftim de win 7 de sorunsuz çalışırdı yani site adminleri site yetkilileri veyahut hileyi yapan kişiler sizden ricam win 7 kullananlara özel bir hile çıkartma veya bu hileyi de bakım yaparken win 7 ye ekler misiniz size yalvarırım yani bize de win 7 cilere de bir hile olması lazım win 10 yapamadım bir türlü benim gibi kardeşlerimn de vardır sayfa da bize bir çözüm win 7 ye
wın 10 yapmayı denesen daha ıyı olur bence nıye bu kadar ugrasıysun kı 10 cevır gıtsınbu söylediğin EAC için imkansız bro
kanka dediğin olay sadece AMD ekran kartlarında mevcut Nvidia'da öyle birşey olmuyor geneldeHerkes yeni OS'a yani Windows 10'a geçti. Ben bile windows 7 kullanmıyorum tam 6 senedir kullanırım. Niye? sistemim 10 senelik zamanına göre orta seviye bir bilgisayardı. Pentium e6600 2 çekirdek işlemci windows 7'de daha iyi çalışıyor falan diyordum ama, windows 10 daha hızlı çalışıyor. Güncel sürümü kurduğunuz zaman bunu anlayabilirsiniz. Tek sorunu eski HD 5500 series ekran kartlarında stabil bir oyun performansı vermiyor. Örneğin eski oyunlarda cs 1.6 gibi wolftü gibi oyunlarda windows 10'da iyi performans alamıyorum. Niye çünkü ekran kartı eski destek yok. Neyse windows 10'a geçmek şart oldu. Nasıl eskiden windows xp'den herkes zorunlu windows 7'ye geçtiyse sizde windows 10'a yavaştan geçmeye başlayın.
Hayır kanka, AMD HD 7000 serisinde bu problem olmuyor.kanka dediğin olay sadece AMD ekran kartlarında mevcut Nvidia'da öyle birşey olmuyor genelde
10 da kesin çalışırmı çalışırsa yarın çeviririm hemensadece 10 ıcın yapmıslar knka 8 kaldımı hala ya gıt cevır 10 yap knka wın 10 gıbısı war mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?