Üye
Öncelikle Selamun Aleyküm,
Arkadaşlar Acer Laptop kullanıcısıyım. Şuan kullandığım bilgisayardan daha kötü bir bilgisayarda bu sorun yoktu. bu bilgisayarda bu sorunun kaynağını çözmüş değilim.
windows 10 home single language kullanıyorum
Sorun ise şu;
Wolfteamda Menüde, Ana Ekranda, Oyun İçersinde 130 140 Fps Alırken Envanter veyahut Eşya Dükkanlarına Girince 10 Fps e Kadar düşüş yaşıyorum ve şöyle bir bilgi daha vermek istiyorum Ana ekrandaki Şu ALTIN, KP, NAKİT Yerlerindeki Yazılarda İç İçe Duruyor Ben Bunu Şuana Kadar Hiç Bir İnternet Cafede Görmedim Bu Yazı Stilini Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Acer Aspire E - 15 9600P RADEON R8 M445DX 2 GB + RADEON R5 GRAPHİCS 512 MB
1366 x 768 Ekran Genişlik Oranı (15.6 İnch)
Güncel Post Acil Yardımlarınıza İhtiyacım Var Delirmek Üzereyim Artık
Arkadaşlar Acer Laptop kullanıcısıyım. Şuan kullandığım bilgisayardan daha kötü bir bilgisayarda bu sorun yoktu. bu bilgisayarda bu sorunun kaynağını çözmüş değilim.
windows 10 home single language kullanıyorum
Sorun ise şu;
Wolfteamda Menüde, Ana Ekranda, Oyun İçersinde 130 140 Fps Alırken Envanter veyahut Eşya Dükkanlarına Girince 10 Fps e Kadar düşüş yaşıyorum ve şöyle bir bilgi daha vermek istiyorum Ana ekrandaki Şu ALTIN, KP, NAKİT Yerlerindeki Yazılarda İç İçe Duruyor Ben Bunu Şuana Kadar Hiç Bir İnternet Cafede Görmedim Bu Yazı Stilini Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Acer Aspire E - 15 9600P RADEON R8 M445DX 2 GB + RADEON R5 GRAPHİCS 512 MB
1366 x 768 Ekran Genişlik Oranı (15.6 İnch)
Post automatically merged:
Güncel Post Acil Yardımlarınıza İhtiyacım Var Delirmek Üzereyim Artık
Moderatörün son düzenlenenleri: