Wolftü Windows kasmadan oynar mıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Wolftü kasmaz diye düşünüyorum rahat oynarsın arada ufak droplar girebilir o kadar da sıkmaz canını merak etme

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyuna girince sistem yöneticisinden oyuna öncelik atarsan daha verimli oynarsın bence kasmaz

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ramı arttırırsan oyanayabılırsın ama boyle girecem dersen kasar bos yere win10 kurma

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bence kasmaz yani wolftü sonuçta belki arada fps drop yersin ama genel olarak kasmaz

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Windows 10 sistem gereksinimleri çok düşük. wolftü kasma sorunu yaşayabilir. Kasmadan oynayabilmek için Windows 10 Performans Editions sürümü kurmanız gerekmektedir.
Windows 10 Performance Edition Sistem Gereksinimlerine Baktım Bilgisayarım Karşılıyor Ama Birşey Gözüme Takıldı Görüntü 800x600 Yazıyordu Görüntü Değişiyormu Yoksa Performance Modu Diye Öyle Kalıyormu?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ramini biraz daha yükseltmek gerek 2gb az kalır wolftü için bile olsa

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sistem özellikleri ne 2gb ramden yuksekse bişey olmaz

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim bir cigabayt ekran kartım var daha ne istiyorsun bende İntel HD grafik kartları laptop cpu çalışıyor Ben de tam tersi hack istemiyorum ama insanlara göremiyorum Ekran kartımı yani ekran kartı yok Ben de laptop Bir de peki O kadar tanıdık ki karşımdaki adamı göremiyorum 10 metre uzakta olsun göremiyorum adam Gözükmüyor yani halinde mesela karşı karşıya iken adamın kafası Yok yok

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka kasmaz rahat oynarsın sıkıntı yapma benimde sistemim seninkine yakın ara ara drop giriyo ama o kadar rahatsız etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...