12 Nis 2017 Yasaklandı #1 klakket4 K Banlı Üye Katılım 30 Ağu 2016 Mesajlar 181 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Arkadaşlar artık bıktığım bir sorun var win 7 kullanıyorum ne olur çözün Abi 8 gb ram 2 gb gt720m ekran Kartı güncel i7 3.nesil 1tb hardisk wolftü donuyor ne olur yardım edin 80fps felan alıyor
Arkadaşlar artık bıktığım bir sorun var win 7 kullanıyorum ne olur çözün Abi 8 gb ram 2 gb gt720m ekran Kartı güncel i7 3.nesil 1tb hardisk wolftü donuyor ne olur yardım edin 80fps felan alıyor
12 Nis 2017 Yasaklandı #2 BesTUSER B Banlı Üye Katılım 9 Nis 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 6 Yaş 27 9 HİZMET YILI RE: Wolftü Windows 2 Kere Aynı Konu Açmışsın Rapor Edildin
12 Nis 2017 Yasaklandı #3 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI RE: Wolftü Windows BesTUSER' Alıntı: 2 Kere Aynı Konu Açmışsın Rapor Edildin Genişletmek için tıklayın ... bence sen ban yıyeceksın cunku rapor ettın dıye yoruma rapor ettım yazmak yasak.
RE: Wolftü Windows BesTUSER' Alıntı: 2 Kere Aynı Konu Açmışsın Rapor Edildin Genişletmek için tıklayın ... bence sen ban yıyeceksın cunku rapor ettın dıye yoruma rapor ettım yazmak yasak.
12 Nis 2017 Yasaklandı #4 BozkurtTeam B I'm the Boss Ultra Üye Katılım 4 Ağu 2016 Mesajlar 887 Tepki puanı 30 9 HİZMET YILI RE: Wolftü Windows CrawLTC' Alıntı: BesTUSER' Alıntı: 2 Kere Aynı Konu Açmışsın Rapor Edildin Genişletmek için tıklayın ... bence sen ban yıyeceksın cunku rapor ettın dıye yoruma rapor ettım yazmak yasak. Genişletmek için tıklayın ... haha ban yiyceksin demedi orda kullanıcı ?? senin derdin ne kardeş
RE: Wolftü Windows CrawLTC' Alıntı: BesTUSER' Alıntı: 2 Kere Aynı Konu Açmışsın Rapor Edildin Genişletmek için tıklayın ... bence sen ban yıyeceksın cunku rapor ettın dıye yoruma rapor ettım yazmak yasak. Genişletmek için tıklayın ... haha ban yiyceksin demedi orda kullanıcı ?? senin derdin ne kardeş
12 Nis 2017 #5 xxminik25 X Üye Katılım 1 Nis 2017 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: Wolftü Windows asdasdasdasdasda
12 Nis 2017 Yasaklandı #6 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI RE: Wolftü Windows BozkurtTeam' Alıntı: CrawLTC' Alıntı: bence sen ban yıyeceksın cunku rapor ettın dıye yoruma rapor ettım yazmak yasak. Genişletmek için tıklayın ... haha ban yiyceksin demedi orda kullanıcı ?? senin derdin ne kardeş Genişletmek için tıklayın ... muhahahha bozkurt bı gıt bı sus hastamısın olum pezavenko
RE: Wolftü Windows BozkurtTeam' Alıntı: CrawLTC' Alıntı: bence sen ban yıyeceksın cunku rapor ettın dıye yoruma rapor ettım yazmak yasak. Genişletmek için tıklayın ... haha ban yiyceksin demedi orda kullanıcı ?? senin derdin ne kardeş Genişletmek için tıklayın ... muhahahha bozkurt bı gıt bı sus hastamısın olum pezavenko