İçine Kodlasan ÖlürmüydünBide o videodaki sistem ne ? windows xp kulanıyorsun
Karakter hilesi zaten var kardeşim.Teşekkürler Karakter Hilesi Eklemeyi Düşünüyormusun
İçine kodlasan derken anlamadım? Xp kullanmıyorum görünüm ayarlarını performansa çektim daha akıcı kullanabilmek için bilgisayarı.İçine Kodlasan ÖlürmüydünBide o videodaki sistem ne ? windows xp kulanıyorsun
Odadan atma maalesef yok All Kick artık kalktı Reverse kicki de bulamadım. Bıçak yok dediğim tekli ve bıçakları real slot olarak bulamadım o yüzden yok.Fişenq Gibi Yine Deneyecemde Odadan Atma Yokmu Bide Bıçak Çalışmıyor Derken ?
Kardeşim sen söyledikten sonra denedim ve bende log vermedi gayet düzgün de çalıştı. Sana şimdi yapman gerekenleri söylüyorum. Gerçi tek bir şey de neyse yapman gereken bilgisayarında WolfRageX Lite hilesi dışında bütün hileleri sil onlardan log yiyor olabilirsin. 2.si de bilgisayarında xigncode olsun başka bi güvenlik duvarı için olsun bypass varsa onları sil onlardan da log yiyor olabilirsin.senin dediğinin aynısın yaptım açılmadı bide log verdi
Seni anlamadım kardeşim bi diyorsun log veriyor bi diyorsun menü gelmiyor indirme linkini güncelledim indir dene tekrar. Zaten ben bu hileyi yayınlamadan önce test ettim ve ettirdim ve halen test ediyorum bi hata çıkmıyor. Sorun senden kaynaklı olabilir.tmm
da
daha yeni bak hileni indirdim açtım wolfteama girdim menü gelmioo
Hiç aklıma gelmedi koruma eklemek bütün pointerler forumda mevcut zaten extra aldığım bi slot pointeri var başka da bir şey yokKanka Koruma koy bütün pointerlerin elimde
no aim filan yok forumdaHiç aklıma gelmedi koruma eklemek bütün pointerler forumda mevcut zaten extra aldığım bi slot pointeri var başka da bir şey yokD
No Aim'in olayı farklı kanki elinde var zaten kodlar yapabilirsen al kullan yapamazsan anlatmamno aim filan yok forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?