Tşekkür ederim uğraşırsan youtubede Vb.net wolftü hile kodlama diye arastırmaya baslarsan Yani kısacası emek harcarsan kolay gelir bi süre sonra Vb.net ten baslayarak diğer programları öğrenirsin ve daha çok gelişirsin bu yolda.
Ben bu kodlamaya ne zaman basladıgımı dahi hatırlamıyorum ama Youtubeden bir çok videosunu izleyerek öğrendim ne kadar zaman harcadıgım konusunda pek yardımcı olamayacağım
Ben bu kodlamaya ne zaman basladıgımı dahi hatırlamıyorum ama Youtubeden bir çok videosunu izleyerek öğrendim ne kadar zaman harcadıgım konusunda pek yardımcı olamayacağım
Cheat engine ile value taratıyorsun ve pointerleri visual basice geçiriyorsun veya c++ gibi programlara sonrada checkboxtur , timer dir bypass felan yapıyorsun csh bin obj kodluyosun daha sonra bunu wolftü üzerinde gerçekleştiriyosun.Şuan bu zor gelebilir fakat videolarını izle en başta hazır kodlarla kopyala yapıştır yapmanı öneririm.Sonradan kodlar ezberine takılır kendin yazarsın
Veya cheat engine ile taratmana gerek kalmaz.Forumdaki arkadaşlar bunu taratıyor ve Wolftü pointer kısmına hazır olarak sunuyor senin yapman gereken bu pointerleri vb.net e geçirmek kalıyor
Cheat engine ile value taratıyorsun ve pointerleri visual basice geçiriyorsun veya c++ gibi programlara sonrada checkboxtur , timer dir bypass felan yapıyorsun csh bin obj kodluyosun daha sonra bunu wolftü üzerinde gerçekleştiriyosun.Şuan bu zor gelebilir fakat videolarını izle en başta hazır kodlarla kopyala yapıştır yapmanı öneririm.Sonradan kodlar ezberine takılır kendin yazarsın
Yardımın İçin Teşekkür Dostm Peki Mesela Herşeyin Pointerini Bulmak Mümkünmü Mesela Cold HackDaki Gibi Herkezi Direkmen Odadan Atma Ve Envantere Cold Hack Gibi Karakter Getirme Bu Cold Hackda Çok Süper Hile
Yardımın İçin Teşekkür Dostm Peki Mesela Herşeyin Pointerini Bulmak Mümkünmü Mesela Cold HackDaki Gibi Herkezi Direkmen Odadan Atma Ve Envantere Cold Hack Gibi Karakter Getirme Bu Cold Hackda Çok Süper Hile
Rica ederim.O gibi şeyleri bilemem kusura bakma Real inventory bulunuyor gördüğün gibi zaten Dword team bunu gerçekleştirmiş Bende çok iyi sayılmam bu işte oyüzden pekte yardımcı olamicam sana bu konuda başkalarına sorarsan yardım edebilirler.Bende daha amatör sayılırım :9
Hilede log alan arkadaşlar hile güncellendi yeni özellik felan eklenmedi fakat Log sorununu olabildiğince gidermeye çalıştım.Şuan bende log vermiyor açıkçası.Log alanların bir daha indirip denemesini rica ediyorum