Çalışmıyor Wolftü xChintzy Lite Hack V1 [03.08.18]

Hileye Yeni özellikler gelmeye devam etsinmi (GÜNCELLENSİNMİ)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Tşekkür ederim uğraşırsan youtubede Vb.net wolftü hile kodlama diye arastırmaya baslarsan Yani kısacası emek harcarsan kolay gelir bi süre sonra :) Vb.net ten baslayarak diğer programları öğrenirsin ve daha çok gelişirsin bu yolda.

Aslında Hile Yazmanın Mantığını Çözsem Gerisi Gelirde Neyse Hayırlısı Dostm :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben bu kodlamaya ne zaman basladıgımı dahi hatırlamıyorum ama Youtubeden bir çok videosunu izleyerek öğrendim ne kadar zaman harcadıgım konusunda pek yardımcı olamayacağım :D

Peki Mesela Basit Bir Hile Şöylemi Kodlanıyo Pointer Buluyosun Ve Onu Visual Basic Yapıştırıyosun Ve Hile Olyor Ölemi :D

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Peki Mesela Basit Bir Hile Şöylemi Kodlanıyo Pointer Buluyosun Ve Onu Wolfteamla Bağlıyosun Ve Hile Olyor Ölemi :D
Cheat engine ile value taratıyorsun ve pointerleri visual basice geçiriyorsun veya c++ gibi programlara sonrada checkboxtur , timer dir bypass felan yapıyorsun csh bin obj kodluyosun daha sonra bunu wolftü üzerinde gerçekleştiriyosun.Şuan bu zor gelebilir fakat videolarını izle en başta hazır kodlarla kopyala yapıştır yapmanı öneririm.Sonradan kodlar ezberine takılır kendin yazarsın

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Peki Mesela Basit Bir Hile Şöylemi Kodlanıyo Pointer Buluyosun Ve Onu Visual Basic Yapıştırıyosun Ve Hile Olyor Ölemi :D
Veya cheat engine ile taratmana gerek kalmaz.Forumdaki arkadaşlar bunu taratıyor ve Wolftü pointer kısmına hazır olarak sunuyor senin yapman gereken bu pointerleri vb.net e geçirmek kalıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Cheat engine ile value taratıyorsun ve pointerleri visual basice geçiriyorsun veya c++ gibi programlara sonrada checkboxtur , timer dir bypass felan yapıyorsun csh bin obj kodluyosun daha sonra bunu wolftü üzerinde gerçekleştiriyosun.Şuan bu zor gelebilir fakat videolarını izle en başta hazır kodlarla kopyala yapıştır yapmanı öneririm.Sonradan kodlar ezberine takılır kendin yazarsın

Yardımın İçin Teşekkür Dostm Peki Mesela Herşeyin Pointerini Bulmak Mümkünmü Mesela Cold HackDaki Gibi Herkezi Direkmen Odadan Atma Ve Envantere Cold Hack Gibi Karakter Getirme Bu Cold Hackda Çok Süper Hile :D

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yardımın İçin Teşekkür Dostm Peki Mesela Herşeyin Pointerini Bulmak Mümkünmü Mesela Cold HackDaki Gibi Herkezi Direkmen Odadan Atma Ve Envantere Cold Hack Gibi Karakter Getirme Bu Cold Hackda Çok Süper Hile :D
Rica ederim.O gibi şeyleri bilemem kusura bakma :D Real inventory bulunuyor gördüğün gibi zaten Dword team bunu gerçekleştirmiş Bende çok iyi sayılmam bu işte oyüzden pekte yardımcı olamicam sana bu konuda başkalarına sorarsan yardım edebilirler.Bende daha amatör sayılırım :9

Üye
7 HİZMET YILI
ben sadece esp kodladım sanırım :p 2 hile birden olunca double hatası alıyorum bir bilginiz varmı bu konuda ?

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hilede log alan arkadaşlar hile güncellendi yeni özellik felan eklenmedi fakat Log sorununu olabildiğince gidermeye çalıştım.Şuan bende log vermiyor açıkçası.Log alanların bir daha indirip denemesini rica ediyorum

Üye
7 HİZMET YILI
kardeş bende mesela tek esp yapınca sorn olmuyor ama mesela 3 tane birde yapınca double hatası veriyor bi bilgin varmı hatayı atayımmı ? :9

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kardeşim eline sağlık tekrar uğrasmısın ama ben yine log aldım neyse sağlık olsun emeklerinize sağlık yinede

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Reis vallahi güzel kodlamışsın helal olsun ne diyeyim.İyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...