Çalışmıyor Wolftü xChintzy Lite Hack V1 [03.08.18]

Hileye Yeni özellikler gelmeye devam etsinmi (GÜNCELLENSİNMİ)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
@ÜzgünAdam biraz sert çıkıştın bana göre Kendi fikrine saygı duyuyorum uzatmanın manası yok
Dediğim gibi kendi fikrimi belirttim orda düşüncen için teşekkürler vb birşey deseydin bunun konusu olmazdı sen konuyu devam ettirdin ama neyse ile hayırlı olsun uzatmaya gerek yok yetkililere söyle çalışıyor koysunlar birde wolftü hack yaz kim ne hack onu bilmiyor

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dediğim gibi kendi fikrimi belirttim orda düşüncen için teşekkürler vb birşey deseydin bunun konusu olmazdı sen konuyu devam ettirdin ama neyse ile hayırlı olsun uzatmaya gerek yok yetkililere söyle çalışıyor koysunlar birde wolftü hack yaz kim ne hack onu bilmiyor
Çalışıyor Tagı için Video Gerekli ve ben yinede başlıga yazim ama yinede resimlerden anlaşılıyor Woltü oldugu

Video Eklenmiştir (Donmalar için üzgünüm pc çok kötü sadece hilenin çalıstıgının kanıtı olarak görün Çok fazla degil aşırı fazla donma var üzgünüm :( )

Hile için kasmadan bi video çekebilecek olursa çok sevinirim Benim pc'nin yaşaması bile mucize :D

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Benim eski hileye aşırı ilgi vardj niyese bu daha iyi ama yok

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sabah @batushn1123 kardeşimin yaptığı hileyi kullanıyodum ondan 1 2 saat sonra log almaya başladım bir de günlük ban var. Şimdi bu senin hilenden önce 2-3 civarı hile daha kullandım hepsinde log var sanırım bende bi sıkıntı var.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sabah @batushn1123 kardeşimin yaptığı hileyi kullanıyodum ondan 1 2 saat sonra log almaya başladım bir de günlük ban var. Şimdi bu senin hilenden önce 2-3 civarı hile daha kullandım hepsinde log var sanırım bende bi sıkıntı var.
Bende öyle düşünüyorum sende sıkıntı olabilir Hile 1-2 gün sonra yeniden güncelleyecegim ztn

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
log hatası aldım yardımcı olabilcek varmı yada karsılaşan oldumu teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cold Hack Gibi Kill Hack Gelse Muhteşem Hile Olur Ellerine Sağlık !
Tşekkür ederim öyle özellikler ekleyebilirmiyim bilemem fakat bu hileyi acele olarak kodladım yani pek ugrasmadım acıkcası mini olarak kodladım.Bunu güncelleyecegim veya sıfırdan yeni bir hile kodlayacagım daha çok özellikli olacak :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Başarılarının Devamını Diliyom Dostm

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bide Bişey Diyicemde Wolftü "De Hile Kodlamak Çokmu Zor Hile Konusunda Çok Yeniyimde Ama Sana Genede Helal Olsun Dostm :D Güzel Hile

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bide Bişey Diyicemde Wolftü "De Hile Kodlamak Çokmu Zor Hile Konusunda Çok Yeniyimde Ama Sana Genede Helal Olsun Dostm :D Güzel Hile
Tşekkür ederim uğraşırsan youtubede Vb.net wolftü hile kodlama diye arastırmaya baslarsan Yani kısacası emek harcarsan kolay gelir bi süre sonra :) Vb.net ten baslayarak diğer programları öğrenirsin ve daha çok gelişirsin bu yolda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...