wolftü yardım lütven

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
arkadaslar bu dosya yüzünden sürekli log alıyorum sistem dosyası nasıl silebilirim

Merhaba oradaki!
Bu Ltd. Wellbia Co., Destek ekibinden otomatik bir yanıttır
Eğer oyun ile bazı sorun giderme sorunları var Hmm, görünüyor!
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgünüz.
Bize gönderilen Kişisel xigncode.log aşağıdaki gibi bir üçüncü taraf program tespit etti;
C: ben \ AppData \ Local \ Temp \ svchost.exe \ \ Users

akıcı oyun için bahsedilen programı kapatmak, ya da bir program sahip olması gereken bir sürece bunu kaldırın.
Buna ek olarak, ayrıca check-up için başlangıç oyun öncesinde bir anti-virüs programı kullanarak PC'nizi tarayın lütfen.
Windows 10 TP (Teknik Önizleme) kullanarak olanlar için Microsoft sürekli fonksiyonlarını iyileştirmek ve hataları ortadan kaldırmak için güncellemeler yapıyor. XIGNCODE3 buna göre sık Windows 10 TP değişiklikleri aşağıdaki güncellemeleri gerekmektedir. Oyun oyunu başlatma sırasında XIGNCODE3 hata sorunları olabilir rağmen, Windows 10 TP uyumluluk fonksiyonları ile ilgili olarak bugüne tutmak için elimizden geleni çalışıyoruz unutmayın.
Sorun yaşamaya devam ederseniz, oyun ve kişisel yardım için xigncode.log ile bağlı yayıncı bir başlıkla bize ek bir e-posta gönderin.

Teşekkürler!
biz kesmek ve kötü amaçlı yazılımlara karşı sizi korumak için her zaman buradayız, unutmayın!

---

안녕하세요.
웰 비아 닷컴 서비스 지원팀 입니다.

먼저 게임 이용 에 불편 을 드려 대단히 죄송 합니다.
보내 주신 메일 에 첨부 되어 있는 xigncode.log 파일를 확인한 결과 하기 의 경로 의 파일 이 정상적인 게임 진행 에 불필요한 프로그램 으로 탐지 되어 종료 되었습니다.

위 경로 의 파일 을 종료 하시거나 불필요한 프로그램 이라면 삭제 하신 후 게임 을 진행 하시는 것을 권장 합니다.
또한, 최신 버전 의 백신 을 설치 하시고 PC 의 정밀 검사 를 해 주시기 바랍니다.

감사 합니다.

---

お 問 い 合 わ せ 頂 き 誠 に あ り が と う ご ざ い ま す.
ウ ェ ル ビ ア ド ッ ト コ ム の サ ー ビ ス 支援 チ ー ム で す.

こ の 度 は ゲ ー ム 利用 に ご 迷惑 を お 掛 け し た こ と を お 詫 び 申 し 上 げ ま す.
ロ グ 分析 結果, 下 記 の フ ァ イ ル が 検 出 さ れ ま し た.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...