gelicekmi özel yetenek pekiHile şuan çalışıyor ama bende oyundan atma sorunu var hayla çözemedim karakter hilesi veya özel kurt yeteneği yok malesef
vip hile gelicek diyorlar ama bakalım ne zaman gelicek o konuda bir fikrim yok maleseftamam anladım ama ben özel yetenek için yapıyordum ya üff
Post automatically merged:
gelicekmi özel yetenek peki
Nekadar surede bir atiyor oyundan ve vip uye olan li paralimi olucak ve kac tlvip hile gelicek diyorlar ama bakalım ne zaman gelicek o konuda bir fikrim yok malesef
valla kanka 2 haftadır atıyor.Mh asla paralı hile satmıyoruz dedi süper üye ve üstü ranklar oynayabiliceklerNekadar surede bir atiyor oyundan ve vip uye olan li paralimi olucak ve kac tl
serious sam bende ve bir çok kişide hata veriyor 300 yap diyerini kullan daha iyiben o seriousu calıstırıyom herşey normal ama menü gelmiyor oyun içinde şimdide 300 mesajlık olanı almak için ugrasıyorum
ugrasıyorum bakalım işe baslamadan önce yapabilsem bir tadını alsam iyi olacak ama nasipserious sam bende ve bir çok kişide hata veriyor 300 yap diyerini kullan daha iyi
işte nekadar sürede bir her oyuna girdiğinde kaç dkda bir atıyor seni ve süper üyede kesin çalışıcakmı atmadanvalla kanka 2 haftadır atıyor.Mh asla paralı hile satmıyoruz dedi süper üye ve üstü ranklar oynayabilicekler
kaç yorum olunca kullanabilicez peki onu10-15 dk da oyun kapanıyor her seferinde böyle oluyor bakalım vip gelirse onda oynamayı düşünüyorum
minimum 600 yorum gerekiyorkaç yorum olunca kullanabilicez peki onu