28 Eyl 2020 #1 arda81133 A Onaylı Üye Katılım 4 Eyl 2017 Mesajlar 51 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI merhaba arkadaşlar ben wolftü hilesi yapmaya çalışıyorum fakat ERROR: Service error böyle bir hata alıyorum nasıl yapabilirim hileyi
merhaba arkadaşlar ben wolftü hilesi yapmaya çalışıyorum fakat ERROR: Service error böyle bir hata alıyorum nasıl yapabilirim hileyi
Çözüm Aslanpro06 28 Eyl 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
28 Eyl 2020 #2 Aslanpro06 Seçkin Üye Katılım 18 Tem 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 5 Yaş 24 5 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
28 Eyl 2020 Konuyu başlatan #3 arda81133 A Onaylı Üye Katılım 4 Eyl 2017 Mesajlar 51 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI herşeyim kapalı ama ya Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Eyl 2020 #4 1992Ottoman 1 Üye Katılım 28 Eyl 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Yaş 29 5 HİZMET YILI güvenlik duvarını açıp tekrar kapat bi Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Eyl 2020 Konuyu başlatan #5 arda81133 A Onaylı Üye Katılım 4 Eyl 2017 Mesajlar 51 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI zaten bütün güvenlik uygulamalarını kapattım yine aynı hata veriyor ilkten start diyip sonra ERROR: Service error diyor anlamadım ya Oyla 0 Olumsuz oyla
zaten bütün güvenlik uygulamalarını kapattım yine aynı hata veriyor ilkten start diyip sonra ERROR: Service error diyor anlamadım ya
28 Eyl 2020 #6 Xarev X Onaylı Üye Katılım 19 Eyl 2020 Mesajlar 58 Tepki puanı 6 Ödüller 5 Yaş 24 5 HİZMET YILI antivirüsü kapat kullandığın programı resetle Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Eyl 2020 Konuyu başlatan #7 arda81133 A Onaylı Üye Katılım 4 Eyl 2017 Mesajlar 51 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI arkadaşlar herkese teşekür ederim guard diye bir program varmış bende onu kapattım ve düzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla