wolftü'da Couldent dll ve ClientShell hatası çözüm %100 Denendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HERKESE GÖRE BEN KİMİM
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Hata alanlar icin yararli

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
faydalı konu çok teşşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende temp silinior ve bir hata alıyorum yardım
temp silindiyse zaten wolftü'de hata verir.LM2 Hatası da başa bela.Çözümleri: LM2 İçin:ccleaner indirip temizle. could not init ClientFXDB miydi neydi o hata: genellikle memory hackers uygulamasını açtığında temp silinir.Bu yüzden bu hatayı alırsın eğer başlat yerine %appdata% yazıp sonra geri dönüp local'e tıklayıp t'ye basarsan temp olmadığını görürsün eğer hata alıyorsan. Temp diye bir klasör oluştur.Aşşağıda açık kalsın silindiğinde yeniden kur hata almazsın.

Üye
8 HİZMET YILI
Buraya çıkart diyorum 1 2 saniye sonra çıkan dosya gidiyor tekrardan Nasıl bi hata bu böle

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
temp silindiyse zaten wolftü'de hata verir.LM2 Hatası da başa bela.Çözümleri: LM2 İçin:ccleaner indirip temizle. could not init ClientFXDB miydi neydi o hata: genellikle memory hackers uygulamasını açtığında temp silinir.Bu yüzden bu hatayı alırsın eğer başlat yerine %appdata% yazıp sonra geri dönüp local'e tıklayıp t'ye basarsan temp olmadığını görürsün eğer hata alıyorsan. Temp diye bir klasör oluştur.Aşşağıda açık kalsın silindiğinde yeniden kur hata almazsın.
Adamsın :)

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Evet haklısın aynen öyle oluyor temp klasörü yok oluyor ve bu benım sınırımı bozuyor cozemıyorum zaten wolf oynayan bırısı degılım sadece ındırdım bır kac el gıreyım dedım hıle hala mevcutmu dıye baktım hata verınce nakıt yukledım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bide güvenlik hataları veriyor Bunların hepsini yaptım ama gene aynı

Üye
9 HİZMET YILI
Forum Ve her kullanıcı için çok yararlı bir konu teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...