Aga ben çok özlüyorum o yılları2010 2012 arası sanırım 2 tane karakter ve çok az ekipman vardı ve SZ-550AT kraldı.
o zaman oynayıp s2 yıkımın tadını zeki kurt ile almış olanlar burda mı![]()
Şimdiki wolftü e bak birşey demiyorumVay be av mevsimi isterdim bir zamanlar nazca dövmesi ile harika pençeyi ya da mor pençeyi alırdık
eskiler eskiden güzeldi.
baktım çok iyi olmuş off be keşke eski zamanlar geri dönsehttps://memoryhackers.org/konular/wolftunun-degisimi-2007-2021.198434/
2007-2009 yıllarını özlüyorum. Bu konuma da bakabilirsiniz.
ne ogler oyuna mı girdi onu duydum bir ara oyuna girmişler ceza atıyolardı videoda görmüştüm oglere yazıkya ne zmndır girmiyoya oyuna kaç gb güncelleme gelmiştirAga daha geçenlerde döndüm oyuna sna bişey diyimmi 1. av mevisimi 2.ciside ateş barut çıktığı zamnalar bu 2 dönem benim en zevk aldıklarımdan birileridir şimdi giriyorum oyuna mk ulan silahlar hiçmi sekmez ya bu kadarda olmaz resmen gel kolun yoksa wolftü oyna demişler resmen aşşağılar gibi gittim geçenlerde sövdüm oglere haykırmadan 180 gün cezamızıda yedik çok şükür![]()
ne ogler oyuna mı girdi onu duydum bir ara oyuna girmişler ceza atıyolardı videoda görmüştüm oglere yazıkya ne zmndır girmiyoya oyuna kaç gb güncelleme gelmiştirAga daha geçenlerde döndüm oyuna sna bişey diyimmi 1. av mevisimi 2.ciside ateş barut çıktığı zamnalar bu 2 dönem benim en zevk aldıklarımdan birileridir şimdi giriyorum oyuna mk ulan silahlar hiçmi sekmez ya bu kadarda olmaz resmen gel kolun yoksa wolftü oyna demişler resmen aşşağılar gibi gittim geçenlerde sövdüm oglere haykırmadan 180 gün cezamızıda yedik çok şükür![]()
aga keşke özel versiyon ejder set üffff agaÖzel versiyondan sonrası kırmızı çizgimiz
o günlere dönmek istiyorum2012 <3
knk işte bende o ara sövdüm boş boş ysaklama atıyorlardı vEminREIS ejdanınızı falan filan diye girdim 6 7 tane haykırma salladım bi baktım 180 gün sustumabaktım çok iyi olmuş off be keşke eski zamanlar geri dönse
Post automatically merged:
ne ogler oyuna mı girdi onu duydum bir ara oyuna girmişler ceza atıyolardı videoda görmüştüm oglere yazıkya ne zmndır girmiyoya oyuna kaç gb güncelleme gelmiştir
Post automatically merged:
ne ogler oyuna mı girdi onu duydum bir ara oyuna girmişler ceza atıyolardı videoda görmüştüm oglere yazıkya ne zmndır girmiyoya oyuna kaç gb güncelleme gelmiştir