☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Temp dosyasini biliyorum da host hangisi oluyorhost dosyanı ve %temp% dosyalarını temiz tutarsan diğer oyunlardan ban yeme problemin olmaz dostum
host dosyası C:\ Windows\System32\drivers\etc içinde bulunan Bu dosya, sunucu adlarını IP adreslerine eşler.Temp dosyasini biliyorum da host hangisi oluyor
bir kez pubg mobılde hile kullanmıştım ve 2 gün sonra pubg lite dan da ban yemiştim, bundan kaynaklımı acabahost dosyası C:\ Windows\System32\drivers\etc içinde bulunan Bu dosya, sunucu adlarını IP adreslerine eşler.
yani bir nevi bu doya içinde kayıtlı olan internet sitesi linklerini internet bağlantına işlenmesi gibi düşün bu dosya içindeki bir site yada ıp değişirse internete o forum yada siteye giriş yapamazsın
farklı bir yerden hile indirdiğinde host dosyasının değişip foruma girilememe bu yüzden dir dostum
alakası yok host dosyası sadece internet üzerinde bazı sitelere girmeni engeller eğer değiştirilirsebir kez pubg mobılde hile kullanmıştım ve 2 gün sonra pubg lite dan da ban yemiştim, bundan kaynaklımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?