wolftü'e genel yenileme/Hileler Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba Değerli MemoryHackers Üyeleri ,Şuandan İtibaren Artık Hiç Bir Hile Çalışmayacak wolftü'de Neden? Diye Soracaksınız wolftü Yeni Yama İle toplam 5 MB geçmeyen bir yama ile artık wolftü'e dosyalarına bulaşan 3.part yazılımlarını dosyaları bozan bir şey olarak algılıyor ve kamp seçtikten sonra Oyunu Siliniz ve Yeniden Yükleyiniz Diye Hata Veriyor Ben bunu 2 Kere Yaşadım Her Hilede Bunu Yapıyor İnşallah En Yakın Sürede Düzeltirsiniz MemoryHacker Admninler Haberlerinizi Bekliyoruz

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
İstedikleri Kadar Koruma Yada vb şey getirsinler gene geçer dword team korkmaya gerek yok altarafı biraz uraştıracak gibi duruyor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Adamlar para almadan sürekli hack yeniliyolar ancak yaşamlarının amacı hile yenileme değil azcık sabırlı olun zaten gönüllü olarak hileyi kodlamış siteye eklemiş sonra kalkmış birileri neden güncel değil , adam zorunda değil zaten

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Mantıklı bir sistem. Geliştirmişler emme bizena dword wolft'ude herhangi bir dosyayı deiştirmiyor attacking yapıyor

● вιя єƒѕαηє ●
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben girdiğimde hiç bir hata almıyorum

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Şimdi kendi hilemle 120 kill aldım ?? Güncelleme bir şey getirmedi :)

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bizim şeyi engellediler bi bilirsiniz eski haritaları oyuna getiriyordum o dosyalarıda oyunun klasöründeki img klasöründen okutuyorduk bir onu engellediler dosya koruma sistemi gibi bir şey.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Uzatmaya gerek yok moruq. Bekleyen derviş muradına ermiş. Bekleyelim adamlar işini yapsın kodlasınlar.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyunu silinin hile ile alakası yok oyun dosyaları bozuk yükleniyor .

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende Oluyor Olmayan Diyen arkadaşlara 5 mb'lık bi yama geldi ertesi gün girdiğimde lütfen oyunu silin ve yeniden yükleyiniz dedi oyunu siildim yine aynı şekilde wolftü reborn açtım kamp seçtikten sonra oyunu silin ve yeniden yükleyin dedi

Üye
8 HİZMET YILI
Merhabalar wolftü hilesi çalışıyor reborn 1.4'de ama oyunda belli bir süreden sonra atıyor. Ve oyuna girerken lm2 lm2 hatası verip giriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...