wolftü'e girmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim bilgisayarımda wolftü'e girmiyor Windows 10 Pro - 4GB Ram- GTX930MX 4GB Ekran Kartı İntel İ5 8250U vb. ama Oyuna giriyorum yanda XIGNCODE doluyor ve Siyah Ekran geliyor kamp bölümüne gelirken ki siyah ekran ama siyah ekranda kalıyor işte ondan sonrası gelmiyor 3 - 5 dakika bekledikten sonra kendi kendisine kapanıyor oyun sorunum nedir arkadaşlar bilen arkadaşlarım bana bi destek olabilir mi lütfen.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bilgisiyarın fazlasıyla yüksek wolftü için wolfteamı kaldır kaldırdıktan sonra C: olan dosyalarınıda sil yeniden yükle birde böyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bilgisiyarın fazlasıyla yüksek wolftü için wolfteamı kaldır kaldırdıktan sonra C: olan dosyalarınıda sil yeniden yükle birde böyle dene
Denedim herşeyini sildim yeniden yükledim Joygame ile irtibata geçtim şöyle böyle yap dediler yaptım dediklerini harfiyen uyguladım ama yine boş.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ozaman formatla pc istersen virüs filan olabılır o engelliyor olabılırr virüs taraması yaptınmı ?
Aynen aga onu deniycem birazdan Taşınabilir Harddisk'imi bulabilirsem ona yüklüycem gerekli olan vb. şeyleri ondan sonra formatlamayı düşünüyorum eywallah kardeşim bu arada tekrardan yardım ettiğiniz için allah razı olsun iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...