- Yasaklandı
Hocam bende açılmasını bekleyenlerdenim. VPN ile uğraşmaya hiç niyetim yok.Bu oyunu hiç oynamadım classic oynamayı düşünüyordum tr ye kapattılar umarım açılırda oynamak nasip olur![]()
Şu 250₺ yatırınca verdikleri özel versiyon dönemi mi?p2w olmasına rağmen en sevdiğim yıl özel versiyonların olduğu dönemdi.
Maziler...Oyuna 2014 zamanı iyi bi para yatırmıştım tamda zamanıydı çok eğlenmiştim aga be
O kadarda değildir ya biraz pahalıydı tabi ama etkinliklerle falan bir şekilde kurtarılırdı diye düşünüyorum.Yine o zamanlar k-paketinde falan mantıklı şeyler oluyodu.Şu 250₺ yatırınca verdikleri özel versiyon dönemi mi?
Maziler...
Hocam youtubeye yazın çıkar bir ara öyle olay vardı diye hatırlıyorum. Bu dediğim yıllar 2012-2013 arası olması gerek. O zamanlar K-Paketi yoktu.O kadarda değildir ya biraz pahalıydı tabi ama etkinliklerle falan bir şekilde kurtarılırdı diye düşünüyorum.Yine o zamanlar k-paketinde falan mantıklı şeyler oluyodu.
Grafik açısından oyunun köklü değişikliğe gitmesi gerekiyor.eski wolf geri gelse yinede fazla oynanmaz bence.
Duygulanan çıksın kasıyorduygulandım biraz![]()
Vay be artık eskisi gibi sarmıyor sımdı
Tutmuyor.eskilerin yerini ne tutabilir ki bence hiç bişi
sad storiAğlamıyorum Gözüme STOT ST Kaçdı ):
Old gold daysyerden uzas alıp onu kaybetmemek için saklanırdık güzel günlerdi
I miss the time I used to play wolftü. Although the picture quality is not used to it, I still have endless aftertastes playing it.