Çözüldü Wolfü serious sam hack insert

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler ben açiyorum loaderi sonra serius sam ha c k ı açıyorum wait game diyo sonra oyunu açıyorum.Zil sesi geliyor aktif oluyor yani insert e tıklıyom ama menu açılmıyo fn insert diyom yine açılmıyor

Çözüm
Bazen wait game yazısından sonra success yazısı gelmeyebiliyor ben oyunu aşağı alt tab ile success yazısını aldıktan sonra kamp değiştiriyorum başka kampa girdiğimde insert tuşu açılıyor :D
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
linke gerek yok googleye CC ve netframe yazarsan çıkar
ok
loaderi sildim bidaha yüklücem birazdan
hem cc yazıyom sims cıkıyo
netframework 4 de bu dedi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

al bak visual c++ da bunu diyor ne yapıyım bak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Windows 10 kullanıyosun sanırım defender ın hepsi kapalı olursa büyük ihtimal düzelir olmazsa bilmiyorum :(

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim önce oyundan atıcak masaüstüne o "wait for game" yazan ekran oto kapanıcak,ondan sonra tekrar girince zaten wolftü pencere modu gibi oluyor işte o an hile olmuş demektir.laptop'daysan "SHİFT + İNS" tuşuna basıcaksın açılacak...

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim önce oyundan atıcak masaüstüne o "wait for game" yazan ekran oto kapanıcak,ondan sonra tekrar girince zaten wolftü pencere modu gibi oluyor işte o an hile olmuş demektir.laptop'daysan "SHİFT + İNS" tuşuna basıcaksın açılacak...
bende atıyor oyun diyor durduruldu bazen giriyor hileyle 5 10 dakika oynuyom sonra atıyor oyundan

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şimdi atma olayı,eğer sen oyundayken farkında olmadan ,izleyici gelirse oyun bitince direk atıyor oyundan 1.cisi bu.
Bunu engellemek için oyunu başlatmadan önce "ihlal" tıkını kaldır kimse giremez odaya oyun başladığında.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şimdi atma olayı,eğer sen oyundayken farkında olmadan ,izleyici gelirse oyun bitince direk atıyor oyundan 1.cisi bu.
Bunu engellemek için oyunu başlatmadan önce "ihlal" tıkını kaldır kimse giremez odaya oyun başladığında.
hayır kanka bazen girmiyor bib sesinden sonra durduruldu diyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
- o şarj işaretine gel,,laptopdaki batarya yerine oraya sağ tıkla "güç seçeneklerini" aç "yüksek performans"a al...

- "çalıştır" yaz sırayla : "%temp" "temp" "recent" "prefetch" bunlara tek tek gir,açılan klasörlerdeki herşeyi sil...(bazılarını silmez atla de)

- denetim masası,,sistem ve güvenlik,,, sistem ,,, sol tarafdaki seçeneklerden "gelişmiş sistem ayarları" sonra performans'ın altındaki "AYARLAR" tıkla ve "En İyi Performans İçin Ayarla" uygula ve tamam de....Onun devamında "Veri Yürütme Engellemesi" seçeneği var oraya tıkla , "Ekle",oradan masaüstündeki wolftü simgesine gel tıkla "Softnyx Game Launcher" seçeneğini ekle...

Bu kadar . . . !

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
- o şarj işaretine gel,,laptopdaki batarya yerine oraya sağ tıkla "güç seçeneklerini" aç "yüksek performans"a al...

- "çalıştır" yaz sırayla : "%temp" "temp" "recent" "prefetch" bunlara tek tek gir,açılan klasörlerdeki herşeyi sil...(bazılarını silmez atla de)

- denetim masası,,sistem ve güvenlik,,, sistem ,,, sol tarafdaki seçeneklerden "gelişmiş sistem ayarları" sonra performans'ın altındaki "AYARLAR" tıkla ve "En İyi Performans İçin Ayarla" uygula ve tamam de....Onun devamında "Veri Yürütme Engellemesi" seçeneği var oraya tıkla , "Ekle",oradan masaüstündeki wolftü simgesine gel tıkla "Softnyx Game Launcher" seçeneğini ekle...

Bu kadar . . . !
tamam bu arada yapcam simdi ama hilesiz girerken oyun da sorun yok
Post automatically merged:

aynı sorun bendede var bir türlü çözemedim
olum bende çok deniyom ondan sonra açılıyor 20 kere filan
ama yine 10 dakika oynuyom atıyo

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...