Onaylı Üye
Beyler ben açiyorum loaderi sonra serius sam ha c k ı açıyorum wait game diyo sonra oyunu açıyorum.Zil sesi geliyor aktif oluyor yani insert e tıklıyom ama menu açılmıyo fn insert diyom yine açılmıyor
ama youtu bede baktım 1 kere geliyor acılıyorbip sesinin 2 kez gelmesi lazım sanırım lol de öyle
link atarmısın indiriyim yinedeGerekli programlar yüklü mü Visual CC net Framework?
oklinke gerek yok googleye CC ve netframe yazarsan çıkar
netframework 4 de bu dedilinke gerek yok googleye CC ve netframe yazarsan çıkar
al bak visual c++ da bunu diyor ne yapıyım baklinke gerek yok googleye CC ve netframe yazarsan çıkar
olum azdı ya bende oyuna girerken durduruldu diyor bazen giriyor ondada 10 dakika sonra atıyorWIN 10 DA HATA EVRIYOR MU COK
bende atıyor oyun diyor durduruldu bazen giriyor hileyle 5 10 dakika oynuyom sonra atıyor oyundankardeşim önce oyundan atıcak masaüstüne o "wait for game" yazan ekran oto kapanıcak,ondan sonra tekrar girince zaten wolftü pencere modu gibi oluyor işte o an hile olmuş demektir.laptop'daysan "SHİFT + İNS" tuşuna basıcaksın açılacak...
hayır kanka bazen girmiyor bib sesinden sonra durduruldu diyorŞimdi atma olayı,eğer sen oyundayken farkında olmadan ,izleyici gelirse oyun bitince direk atıyor oyundan 1.cisi bu.
Bunu engellemek için oyunu başlatmadan önce "ihlal" tıkını kaldır kimse giremez odaya oyun başladığında.
tamam bu arada yapcam simdi ama hilesiz girerken oyun da sorun yok- o şarj işaretine gel,,laptopdaki batarya yerine oraya sağ tıkla "güç seçeneklerini" aç "yüksek performans"a al...
- "çalıştır" yaz sırayla : "%temp" "temp" "recent" "prefetch" bunlara tek tek gir,açılan klasörlerdeki herşeyi sil...(bazılarını silmez atla de)
- denetim masası,,sistem ve güvenlik,,, sistem ,,, sol tarafdaki seçeneklerden "gelişmiş sistem ayarları" sonra performans'ın altındaki "AYARLAR" tıkla ve "En İyi Performans İçin Ayarla" uygula ve tamam de....Onun devamında "Veri Yürütme Engellemesi" seçeneği var oraya tıkla , "Ekle",oradan masaüstündeki wolftü simgesine gel tıkla "Softnyx Game Launcher" seçeneğini ekle...
Bu kadar . . . !
olum bende çok deniyom ondan sonra açılıyor 20 kere filanaynı sorun bendede var bir türlü çözemedim